Samsung: Ετοιμάζει rounded smartphone σαν τη φορητή κονσόλα Sony PSP

Samsung, Samsung: Ετοιμάζει rounded smartphone σαν τη φορητή κονσόλα Sony PSP

Οι κατασκευάστριες smartphones προσπαθούν να προσφέρουν στο κοινό έξυπνα τηλέφωνα με διαφορετικό σχεδιασμό από ότι έχουμε συνηθίσει. Ωστόσο, ελάχιστες κυκλοφορούν smartphones που έχουν ξεχωριστό design. Η Samsung είναι μία από τις εταιρείες που καταθέτει συχνά πατέντες για παράξενες συσκευές και έξυπνα τηλέφωνα.

Το Samsung PSP

Αυτή τη φορά, ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της νοτιοκορεατικής κατασκευάστριας αποκαλύπτει ένα smartphone το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η σχεδόν full-screen touch εκδοχή του Sony PSP.

Παρατηρώντας τις εικόνες που συνοδεύουν την πατέντα, βλέπουμε ότι το smartphone της Samsung έχει τρεις οθόνες. Η κεντρική οθόνη έχει συμβατικό σχήμα, και στα δύο άκρα της υπάρχουν δύο οθόνες με καμπύλο σχεδιασμό. Το κάτω bezel δεν παρουσιάζει κάποιο στοιχείο, ενώ στο πάνω υπάρχει το μεγάφωνο και η selfie κάμερα.

Η κεντρική οθόνη του Samsung smartphone δεν προσφέρει οποιαδήποτε ιδιαίτερη δυνατότητα. Αλλά, οι δύο καμπύλες οθόνες φαίνεται να έχουν πολλές χρήσεις. Μερικά παραδείγματα που δίνουν τα σκίτσα, είναι ότι σε αυτές εμφανίζονται τα κουμπιά ελέγχου της αναπαραγωγής πολυμέσων, ο αριθμός και τα κουμπιά κλήσης, και άλλα.

Samsung, Samsung: Ετοιμάζει rounded smartphone σαν τη φορητή κονσόλα Sony PSP

Η Samsung δούλεψε αρκετά στη βελτίωση του σχεδιασμού του notch και είναι η δημιουργός των Infinity-O, Infinity-U και Infinity-V. Όπως όλα δείχνουν όμως θέλει να ξεφορτωθεί με κάθε τρόπο τα notch και punch hole. Πέρα από την προσθήκη των δύο παράξενων οθονών, το smartphone έχει μηδενικά bezels στις πλευρές της οθόνης.

Δεν ξέρουμε αν θα κυκλοφορήσει ποτέ το συγκεκριμένο smartphone, αλλά αν κάτι τέτοιο συμβεί σύντομα, μάλλον δεν θα χρησιμοποιεί under-display κάμερα. Σύμφωνα με τη Xiaomi η τεχνολογία δεν είναι ακόμη έτοιμη και προς το παρόν είναι δύσκολο να την τελειοποιήσουν.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Να.sos.

Νομίζω ότι θα πάει καλά, βέβαια να πω μου θυμίζει ολίγον τι Nokia N-gage qd, σαν ιδέα,για όσους νοσταλγούν τα νιάτα τους.
Τί θυμήθηκα μεσημεριάτικα😁

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.