Ολόκληρη η σειρά Samsung Galaxy A (2016) θα αναβαθμιστεί σε Android Nougat

Παρόλο που είναι αναμενόμενο για μια smartphone ναυαρχίδα να λάβει τα τελευταία Android updates, το ίδιο δεν ισχύει πάντα με τις υπόλοιπες κατηγορίες συσκευών. Πολλές είναι οι εταιρείες που επιλέγουν να μην φέρουν το τελευταίο update, ακόμη και σε συσκευές που διανύουν ελάχιστο χρόνο ζωής.

Ωστόσο, τα updates είναι πολύ σημαντικά για τους χρήστες ανεξαρτήτως του ποσού που πληρώσανε για να αποκτήσουν την συσκευή. Τα τελευταία χρόνια, αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η Samsung, επιλέγοντας φέτος να φέρει το Android Nougat σε ολόκληρη την σειρά Samsung Galaxy A (2016). Σύμφωνα με μια τελευταία αναφορά, οι συσκευές Samsung Galaxy A3, Galaxy A5, Galaxy A7, Galaxy A8, Galaxy A9 και Galaxy A9 Pro, θα λάβουν την τελευταία έκδοση του Android.

Μέχρι στιγμής, δεν γνωρίζουμε το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα λάβουν το update, αλλά αυτό δεν θα γίνει μέσα στο 2016. Το πιθανότερο είναι να γίνει τον επόμενο χρόνο, εφόσον λάβουν πρώτα το update τα Samsung Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge.

Μπορεί να χρειαστεί να περιμένουμε μερικούς μήνες μέχρι να έρθει το update, αλλά το σημαντικό της υπόθεσης είναι ότι η Samsung δεν “ξέχασε” τις πιο φθηνές συσκευές της σειράς.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 2 Δεκεμβρίου 2016 20:51

Σχόλια

  • Ότι δλδ πρέπει να της πούμε και μπράβο;
    Ούτε χρόνο δεν έχουν τα συγκεκριμένα κινητά στην αγορά(και είναι και ψιλο-hi end)!

    *δν είμαι hater έχω s7 edge για να μην λέτε

  • Ποιο μπράβο ρε παιδια ????
    Καταλαβαίνετε ότι ισχύει για τις 2016 εκδόσεις και πως όλο αυτό είναι λίγο trick ??

  • Καταντήσαμε να λέμε και ευχαριστώ για ουσιώδεις υποχρεώσεις των εταιριών προς εμάς... Οκ, σίγουρα είναι θετικό αλλά μιλάμε για μοντέλα 2016 με κόστος 260€ και άνω. Αν έβαζε και τα J3,5,7 (2016) τότε θα την παραδεχόμουν. Οκ, για τα παλιότερα A μάλλον δεν γίνεται λόγω hardware.

  • με τοσα που εχουμε δει οσον αφορα την after sale υποστηριξη σε software φυσικα θα πουμε μπραβο!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λάμπρος Κοσμόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.