Samsung Galaxy A10e: Εμφανίστηκε στο Geekbench με Exynos 7884 στα 1,35GHz και 2GB RAM

Samsung Galaxy A10e, Samsung Galaxy A10e: Εμφανίστηκε στο Geekbench με Exynos 7884 στα 1,35GHz και 2GB RAM

Το Samsung Galaxy A10e έχει περάσει από μερικές σημαντικές πιστοποιήσεις που σημαίνει ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα. Σήμερα εμφανίστηκε η καταχώρηση της συσκευής στο Geekbench και μας αποκάλυψε μερικές από τις βασικές προδιαγραφές του.

Σύμφωνα με το Geekbench, το Samsung Galaxy A10e θα έχει αριθμό μοντέλου SM-A102U κάτι που υποδηλώνει ότι ίσως έχει τον ίδιο επεξεργαστή με το Galaxy A10, τον Exynos 7884 χρονισμένο στα 1,35GHz. Επίσης, το smartphone έχει 2 GB μνήμη RAM και στις δοκιμες έπιασε 1163 σκορ στο single-core test και 3581 στο mutli-core test.

Samsung Galaxy A10e, Samsung Galaxy A10e: Εμφανίστηκε στο Geekbench με Exynos 7884 στα 1,35GHz και 2GB RAM

Όπως αναμέναμε το Samsung Galaxy A10e θα τρέχει Android 9 Pie, όμως προς το παρόν δεν γνωρίζουμε κάποιες άλλες λεπτομέρειες για τη συσκευή, εκτός ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μία πιο ελαφριά και οικονομική έκδοση του A10.

Όσο περιμένουμε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Samsung Galaxy A10e, άλλες αναφορές δείχνουν ότι η Samsung ετοιμάζει και μία ακόμη έκδοση του Galaxy A10, που ίσως θα ονομάζεται Galaxy A10s.

Το Samsung Galaxy A10s φέρει τον αριθμό μοντέλου SM-A107 και σε αντίθεση με το A10e, αυτή η συσκευή λέγεται ότι θα είναι αναβάθμιση της στάνταρ έκδοσης.

Σύμφωνα με όσα είναι γνωστά ως τώρα το Samsung Galaxy A10s θα είναι εξοπλισμένο με τον MediaTek Helio P22, θα έχει 2GB μνήμη RAM και θα τρέχει One UI βασισμένο στο Android 9 Pie.

Τέλος, κατά πάσα πιθανότητα το Samsung Galaxy A10s θα ανακοινωθεί στις 11 Ιουνίου, οπότε δεν αποκλείεται η εταιρεία να παρουσιάσει επίσημα την ίδια ημέρα και το Samsung Galaxy A10e.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.