Samsung Galaxy A10e: Πήρε πιστοποίηση FCC αναμένεται να έχει 3.000mAh μπαταρία και Helio P22

Samsung Galaxy A10e, Samsung Galaxy A10e: Πήρε πιστοποίηση FCC αναμένεται να έχει 3.000mAh μπαταρία και Helio P22

Μετά τις πιστοποιήσεις Wi-Fi Alliance και Bluetooth SIG, η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC) των Η.Π.Α. πιστοποίησε το Samsung Galaxy A10e. Το τηλέφωνο έχει τον αριθμό μοντέλου SM-A102U και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το πιο οικονομικό smartphone της σειράς Samsung Galaxy A.

Αν και η FCC πιστοποίηση μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι το Samsung Galaxy A10e θα κυκλοφορήσει σύντομα, δεν έχουμε δει ακόμη τα χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές της συσκευής. Αναμένουμε η συσκευή να είναι μία πιο μικρή έκδοση με χαμηλότερα χαρακτηριστικά και τιμή σε σύγκριση με το Samsung Galaxy A10.

Samsung Galaxy A10e, Samsung Galaxy A10e: Πήρε πιστοποίηση FCC αναμένεται να έχει 3.000mAh μπαταρία και Helio P22

Το Samsung Galaxy A10 διαθέτει IPS LCD Infinity-V 6,2 ιντσών οθόνη με ανάλυση 720×1.520 και αναλογία εικόνας 19: 9. Επίσης, έχει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 7884 χρονισμένο στα 1.6 GHz και με την Mali-G71 MP2 GPU.

Με βάση τα παραπάνω, το Samsung Galaxy A10e αναμένουμε να έχει τον οκταπύρηνο MediaTek Helio P22 με χαμηλότερη σε προδιαγραφές οθόνη και μικρότερη κατά τουλάχιστον 400mAh μπαταρία, δηλαδή το πολύ 3.000mAh.

Samsung Galaxy A10e, Samsung Galaxy A10e: Πήρε πιστοποίηση FCC αναμένεται να έχει 3.000mAh μπαταρία και Helio P22

Μιας που το Samsung Galaxy A10e πέρασε από πιστοποίηση FCC και Bluetooth SIG, αναμένουμε ότι θα ανακοινωθεί σύντομα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Σαπακι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.