Samsung Galaxy A50: Η κάμερα του ανταγωνίζεται παλαιότερα flagships σύμφωνα με το DxOMark

Samsung Galaxy A50, Samsung Galaxy A50: Η κάμερα του ανταγωνίζεται παλαιότερα flagships σύμφωνα με το DxOMark

Το Samsung Galaxy A50 είναι ένα από τα πρόσφατα midrange smartphones της εταιρείας το οποίο είναι εξοπλισμένο με τρεις πίσω κάμερες. Όπως συνήθως το DxOMark έτρεξε τα συνηθισμένα τεστ του και συμπέρανε ότι οι κάμερες της συσκευής είναι στην πραγματικότητα καλύτερες από αυτές παλαιότερων flagships.

Σύμφωνα με το DxOMark, το Samsung Galaxy A50 έφτασε τους 83 πόντους, νούμερο που φυσικά δεν συναγωνίζεται φετινά flaships αφού το Huawei P30 Pro και το Samsung Galaxy S10 5G έχουν 112 πόντους. Ωστόσο, η συσκευή ανταγωνίζεται επάξια το Apple iPhone 7 και το LG G7 ThinQ.

Samsung Galaxy A50, Samsung Galaxy A50: Η κάμερα του ανταγωνίζεται παλαιότερα flagships σύμφωνα με το DxOMark

Η βαθμολογία που συγκέντρωσε το Samsung Galaxy A50 είναι 85 σε φωτογραφίες και 79 σε βίντεο. Το DxOMark σημείωσε ότι η συσκευή αποδίδει καλά τα χρώματα, έχει ευρεία δυναμική εμβέλεια, καλή έκθεση και ακριβή ισορροπία λευκού.

Από την άλλη υστερεί στο επίπεδο των λεπτομερειών, έχει χαμηλή ταχύτητα και ακρίβεια εστίασης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ η έκθεση πράσινου και ροζ είναι υπερβολική.

Samsung Galaxy A50, Samsung Galaxy A50: Η κάμερα του ανταγωνίζεται παλαιότερα flagships σύμφωνα με το DxOMark

Στον τομέα των βίντεο, η συσκευή πήρε χαμηλή βαθμολογία εξαιτίας της ασυνέπειας της αυτόματης εστίασης και της έλλειψης καταγραφής λεπτομερειών. Κατά τα άλλα το DxOMark σημείωσε ότι η αναπαραγωγή χρωμάτων, η μείωση του θορύβου και η σταθεροποίηση ήταν αξιόλογες.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Το συγκεκριμένο μοντέλο το οποίο τυγχάνει να το έχω περιεργαστεί κιόλας στα χέρια μου για αρκετή ώρα, καθόσον το έχει πάρει ένας φίλος μου, είναι αρκετά αξιόλογο μοντέλο. Ωστόσο η βαθμολογία της κάμεράς του, αν και πολύ καλή, δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι, θα έλεγε κανείς, και το πρωτοποριακό ή καινούργιο για την συγκεκριμένη κατηγορία τιμής. Για παράδειγμα, το Pocophone F1, στην ίδια σχεδόν τιμή αγοράς, μοντέλο 2018 και όχι 2019 όπως το Samsung, κατάφερε και απέσπασε την αρκετά καλύτερη βαθμολογία στην κάμερα των 91 πόντων!! ‘Ενα πάντως είναι σίγουρο: Πριν λίγα χρόνια, εάν ήθελε κάποιος κινητό που να βγάζει καλές φωτογραφίες, τότε η επιλογή ενός flagship με υψηλό κόστος αγοράς, ήταν μονόδρομος. Τώρα πια, υπάρχουν μοντέλα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, που ναι μεν δεν φτάνουν στην κάμερα την απόδοση των κορυφαίων και πανάκριβων flagships, μπορούν ωστόσο να τα κοιτούν στα μάτια χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.