Samsung Galaxy A52: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 13 με One UI 5.0

Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 13 με One UI 5 για το Samsung Galaxy A52 ένα από τα μοσχοπουλημένα smartphones της σειράς Galaxy A. Η αναβάθμιση ξεκίνησε από τη Ρωσία και αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες χώρες όπως και η Ελλάδα.

Η κωδική ονομασία αυτού του μεγάλου update έιναι A525FXXU4CVJ και έρχεται μαζί με το security update Νοεμβρίου. Πιστή στη δέσμευσή της για μελλοντικές ενημέρωσεις σε εκδόσεις λειτουργικού συστήματος Android για συγκεκριμένα μοντέλα, αναβαθμίζει το A52 μετά το Galaxy A53 νωρίτερα την προηγούμενη εβδομάδα.

Το Samsung Galaxy A52 κυκλοφόρησε με Android 11 στις αρχές του 2021 και πήρε αναβάθμιση σε Android 12 λίγους μήνες αργότερα. Τώρα ξεκίνησε η διάθεση της αναβάθμισης σε Android 13. Θυμίζουμε ότι και τα Galaxy Z Flip4 και Galaxy Z Fold4 λαμβάνουν Android 13.

Πείτε μας στα σχόλια αν τυχόν έχετε λάβει Android 13 σε μια από τις παραπάνω συσκευές. Αν όχι, θα πρέπει να περιμένουμε τη σειρά μας εδώ στην Ελλάδα μιας και οι αναβαθμίσεις διατίθενται σταδιακά ανά χώρα και region.

Επεξεργάστηκε την 18 Νοεμβρίου 2022 7:06

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.