Smartphones

Samsung Galaxy A54: Νέα render αποκαλύπτουν τέσσερις χρωματικές επιλογές

Ήδη από τον Νοέμβριο μπορέσαμε να ρίξουμε μια ματιά στο επερχόμενο Galaxy A54, ωστόσο τώρα διέρρευσαν καινούργια render. Και αυτή τη φορά, βλέπουμε τη συσκευή σε τέσσερα χρώματα.

Τη συσκευή την περιμένουμε να ανακοινωθεί επίσημα τον Ιανουάριο, επομένως οι διαρροές είναι στο πικ τους. Καθώς οι προκάτοχοί του ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της Samsung, το Α54 πρέπει να ικανοποιήσει μεγάλες προσδοκίες.

Το τηλέφωνο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε τουλάχιστον αυτές τις τέσσερις αποχρώσεις – μαύρο, πράσινο, μοβ και λευκό, αλλά μπορεί να υπάρχουν και περισσότερες. Όσον αφορά τις προδιαγραφές, περιμένουμε μια οθόνη AMOLED 6,4 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, setting τριπλής πίσω κάμερας με κύριο αισθητήρα 50 MP και μπαταρία 5.100 mAh. Πιθανότατα θα υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί RAM/αποθήκευσης, εκ των οποίων ένας θα είναι 6/128 GB.

Οι διαστάσεις του A54 λέγεται ότι είναι 158,3 x 76,7 x 8,2 mm, που σημαίνει ότι θα είναι λιγότερο ψηλό, πιο φαρδύ και παχύτερο από τον προκάτοχό του. Η τιμολόγηση θα πρέπει να είναι παρόμοια με αυτή του Galaxy A53.

Σχόλια

  • ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Η Samsung θα τα πάει πολύ καλύτερα φέτος. Θα έχει πολύ μεγάλη πρόοδο. Θα δείξει ποια είναι πραγματικά η εταιρεία που στα δύσκολα γίνεται όλο και ποιο δυνατή. Όλοι θα μείνουν ικανοποιημένοι. Η ανανέωση θα είναι σε άλλο επίπεδο. The king is here.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.