Samsung Galaxy A8: Hands-on φωτογραφίες του πιο λεπτού Galaxy

To Samsung Galaxy A8 αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, φαίνεται ότι θα παρουσιαστεί πολύ σύντομα από την Samsung καθώς διαρρέει όλο και πιο συχνά. Σήμερα εμφανίζεται σε νέες hands-on φωτογραφίες που μας επιτρέπουν να δούμε καλύτερα αυτό που λέγεται ότι θα είναι το πιο λεπτό κινητό της Samsung μέχρι σήμερα.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, το Samsung Galaxy A8 λέγεται ότι θα έχει διαστάσεις 158×76.77 x5.94 χλστ., μεταλλικό frame, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 615, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB που μπορεί να επεκταθεί, κάμερα 16 Megapixel ISOCELL, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel και μπαταρία 3050mAh.

Θα έχει οθόνη 5.7 ιντσών Super AMOLED με ανάλυση 1080×1920 pixels και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Η τιμή του αναμένεται γύρω στα 500 δολάρια, αρχικά θα κυκλοφορήσει Κίνα και στη συνέχεια Ευρώπη και ΗΠΑ, όπως λένε οι πληροφορίες που όμως δεν έχει επιβεβαιώσει η Samsung.

Πηγή

Σχόλια

  • ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΆ
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΟΧΙ ΛΕΠΤΟΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΦΤΑΝΕΙ ΦΤΑΝΕΙ

  • Πρίν δω την τιμή, έλεγα για πλάκα ότι θα έχει κανά πεντακοσάρικο!!

  • ...και όλα αυτά όταν εν τωμεταξύ μπορεί κάποιος να αγοράσει το note 4 με τα ίδια περίπου χρήματα. Μπορεί και με λιγότερα, ώσπου να έρθει ευρώπη αυτό. Επρεπε όμως να είναι λίγο φθηνότερο γιατί απευθύνεται σε όσους κοιτάνε για πιο οικονομική συσκευή με μεγάλη οθόνη αλλά με καλή ποιότητα κατασκευής. Πάντως, όταν πέσει κοντά το 300άρι ( μπορεί και σε κανά εξάμηνο αφού κυκλοφορήσει πιστεύω) δεν θα είναι κακή επιλογή.

  • Άλλο ένα μοντέλο Samsung, καρμπον με τα προηγούμενα και τα επόμενα που θα έρθουν με τις ελάχιστες έως καθόλου διαφορές. .. (διαφορά ανάμεσα σε ανάλυση οθόνης και επεξεργαστή ) στο ίδιο καβουκι .. αναλυτής δεν είμαι αλλά αν βγάλει ακόμα 1-2 χρόνια με αυτήν την συνταγή ... μετά πρέπει να αλλάξει τακτική σε θέμα αξίας πώλησης ..

  • Φήμες λένε πως ούτε η ίδια η Samsung δεν ξέρει πόσα Galaxy έχει βγάλει.. 😂😝
    Όσο για το κινητό ωραίο μου φαίνεται..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.