Samsung Galaxy A9 Pro: Στο AnTuTu με 4GB RAM και κάμερα 16 Megapixel

Με τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge να είναι πλέον επίσημα, τα βλέμματα στρέφονται σε άλλες συσκευές που έχει στα σκαριά η Samsung. Μια από αυτές είναι και το Samsung Galaxy A9 Pro, το οποίο πέρασε από το AnTuTu και αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά του.

Το Samsung Galaxy A9 Pro περιμένουμε να είναι μια βελτιωμένη έκδοση του Samsung Galaxy A9, το οποίο ανακοινώθηκε ε οθόνη 6 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels, μνήμη RAM 3GB, κάμερα 13 Megapixel και οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 652.

Η Pro έκδοση εμφανίζεται με περισσότερη μνήμη RAM στα 4GB, η κάμερα είναι 16 Megapixel και η εμπρόσθια κάμερα από 5 Megapixel πήγε στα 8 Megapixel, λογικά θα δίνει καλύτερο αποτέλεσμα ενώ τρέχει Android Marshmallow. Τα υπόλοιπα specs παραμένουν ίδια δηλαδή ο επεξεργαστής Snapdragon 652, η ενσωματωμένη μνήμη 32GB. Παλαιότερα το GFXBench είχε δείξει οθόνη 5.5 ιντσών, όμως το πιο πιθανό είναι να δούμε οθόνη 6 ιντσών.

Samsung Galaxy A9

Πηγή

Σχόλια

  • Πολύ καλό ακούγεται για να είναι αληθινό. Και επιφανειακά κάνει τα s7 να φαίνονται ήδη παλιά. Well done.

  • Πιστεύω πως αν όντως έχει Sd652, 4 ram, 5,5 fhd, δυνατή μπαταρία και μια καλή τιμολόγιση (πράγμα απίθανο) τότε θα πάρει πολλές από τις πωλήσεις του S7.

  • Παιζει μπαλα μονη της πια η Samsung στα Smartphones, Ειδικα η apple δείχνει απο περισυ πολυ λιγη,

  • fan boy detected......

    Όχι και παίζει μονη της η σαμμυ......οι κινέζοι έχουν εξαπολύσει λυσσαλέα επίθεση με ποιοτικές συσκευές πλέον......

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.