Samsung Galaxy A90 5G: Retail box αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά του

Galaxy A90 5G, Samsung Galaxy A90 5G: Retail box αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά του

Σημαντικές αναδείχθηκαν οι τελευταίες μέρες για όσους περιμένουν πληροφορίες για το mid-range 5G smartphone το οποίο ετοιμάζει η Samsung. Το τηλέφωνο καταχωρήθηκε στην ιστοσελίδα της Samsung, σήμερα official renders αποκάλυψαν τον σχεδιασμό του και φωτογραφίες ενός retail box που διέρρευσαν προδίδουν τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Ας μπούμε όμως γρήγορα στο ψητό καθώς αυτό είναι που μας ενδιαφέρει. Στο Geekbench καταχώρηση που εφμανίστηκε ενσωμάτωνε τον Snapdragon 855 ο οποίος επιβεβαιώνεται σε αυτήν την διαρροή. Το SoC της Qualcomm συνδυάζεται με 6GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου ίσως όμως δούμε και μία 256GB έκδοση αυτή όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί. Το display θα έχει μέγεθος 6.7 ίντσες θα είναι τυπου Super AMOLED και θα έχει ανάλυση FHD+. Η Samsung θα χρησιμοποιήσει το Infinity-U panel το οποίο προδίδει την ύπαρξη του waterdrop notch στο οποίο θα κρύβεται η front facing κάμερα των 32MP.

Στο πίσω μέρος συναντάμαι κάμερα τριπλής διάταξης η οποία συνδυάζει έναν 48MP έναν 8MP και έναν 5MP φακό. Η χωρητικότητα της μπαταρίας δεν αναγράφεται επιβεβαιώνεται όμως υποστήριξης της 25W γρήγορης φόρτισης.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy S10 Samsung Galaxy A51 Samsung Galaxy A71

Η επίσημη λίστα των συσκευών Samsung που θα λάβουν τρεις αναβαθμίσεις λογισμικού

Η Samsung ανέβασε στην επίσημη ιστοσελίδα της τη λίστα με τις υποστηριζόμενες συσκευές, με αρκετές εκπλήξεις, όπως smartphones της σειράς A.

Reviews featured Hands-on Έκθεση IFA 2019: Όλα τα νέα τεχνολογίας

Samsung Galaxy A90 5G: Έρχεται Ευρώπη τον Οκτώβριο [IFA 2019 hands-on video]

Το Techblog βρίσκεται στην IFA 2019 και είχε την ευκαιρία να θαυμάσει το Samsung Galaxy A90 5G. Δείτε το hands-on που εξασφαλίσαμε για εσάς.

Smartphones Samsung Galaxy A90 5G

Samsung Galaxy A90 5G: Επίσημο με Snapdragon 855 και υποστήριξη 5G

Αποκαλύφθηκε το Galaxy A90 5G της Samsung με Snapdragon 855 και ημερομηνία κυκλοφορίας 4 Σεπτεμβρίου στην Νότια Κορέα.

Smartphones Samsung Galaxy A90 5G

Samsung Galaxy A90 5G: Official renders μαρτυρούν τον σχεδιασμό του

Official render που κυκλοφόρησε στο διαδίκτου αποκαλύπτει τον σχεδιασμό του Galaxy A90 5G, του πιο προσιτού 5G smartphone.