Smartphones

Samsung Galaxy C5: Διέρρευσαν press renders

Το Samsung Galaxy C5 είναι το πρώτο από τη σειρά C, που ετοιμάζεται να δημιουργήσει ο τεχνολογικός γίγαντας. Είναι μια συσκευή μεσαίας κατηγορίας, η οποία όμως έρχεται με premium design. Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει αύριο Πέμπτη 26 Μαΐου.

Πριν κάνει το ντεμπούτο του όμως, τα leaks μας δίνουν τα επίσημα renders του Samsung Galaxy C5, τα οποία συμφωνούν με τα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα.

Το Samsung Galaxy C5 αναμένεται με οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 617, μνήμη RAM 4GBM, ενσωματωμένη μνήμη 32GB με δυνατότητα επέκτασης, υποδοχή για δυο κάρτες SIM, κάμερα 16 Megapixel με dual-LED flash, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel και μπαταρία 2600mAh.

Τρέχει Android 6.0.1 Marshmallow, έχει πάχος 6.7 χλστ. και ζυγίζει 153. Προς το παρόν δεν είναι σαφές αν θα κυκλοφορήσει μόνο στην Κίνα ή αν προορίζεται και για τις υπόλοιπες αγορές.

Η τιμή είχε ακουστεί αρχικά ότι θα ξεκινήσει από 250 δολάρια, αλλά οι νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για 335 δολάρια για το Samsung Galaxy C5 με 32GB χωρητικότητα.

Πηγή

Σχόλια

  • Πανέμορφη συσκευή σε design, σε ποιότητα κατασκευής,σε σχεδίαση και κυρίως σε ΤΙΜΗ! Να παίρνει μαθήματα η APPLE...

  • @Chris966
    Συμφωνω με οσα λες και μακαρι και η apple να παρει μαθηματα αλλα αυτο δεν προκειται να γινει.Δεν το λεω επειδη εχω καποια "εχθρα" με την εταιρια αλλα ετσι ειναι η τακτικη της.Για να φανταστεις η apple εχει "απαγορευσει" στους επισημους πωλητες να κανουν εκπτωση στα κινητα της για να τα πουλησουν.Δεν εννοω να πεσει η τιμη μετα απο καποιο διαστημα αλλα εννοω εκπτωση οπως 20% για παραδειγμα.Αυτο ειναι ενα μονο μερος της τακτικης που ακολουθει η apple.Τελος, αλλα εξισου σημαντικο η apple βγαζει ενα κινητο το χρονο, εκτος απο φετος που βγηκε και το SE, αλλα δεν νομιζω να ξαναβγει κατι τετοιο, οποτε η απλη λογικη λεει οτι αυτο το κινητο που θα βγαλει θα το κοστολογισει ακριβα.

  • Πολυ αντιγραφη του Iphone!Βεβαια εχουν εξαντληθει και τα σχηματα σε θεμα design!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.