Samsung Galaxy F41: Επίσημα με sAMOLED, τριπλή κάμερα 64MP, και Exynos 9611

Η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια μόλις παρουσίασε το πρώτο μοντέλο της σειράς των camera-focused smartphones. Αναφερόμαστε στο Samsung Galaxy F41, το οποίο έχει τριπλή κάμερα, τεράστια μπαταρία, και ισχυρό επεξεργαστή.

Χαρακτηριστικά

Το Galaxy F41 έχει οθόνη 6,4 ίντσες FHD+ sAMOLED με notch το οποίο φιλοξενεί μία selfie κάμερα με αισθητήρα 32MP. Στο εσωτερικό του smartphone υπάρχει ο Exynos 9611 της Samsung. Τον επεξεργαστή συνοδεύουν 6GB μνήμη RAM και 64GB ή 128GB αποθηκευτικός χώρος.

Samsung Galaxy F41, Samsung Galaxy F41: Επίσημα με sAMOLED, τριπλή κάμερα 64MP, και Exynos 9611

Στο module της κάμερας του Samsung Galaxy F41 υπάρχουν τρεις αισθητήρες. Τον κύριο αισθητήρα των 64MP συνοδεύουν μία ultra-wide κάμερα 8MP και ένας Live Focus αισθητήρας 5MP. Η μπαταρία του smartphone έχει χωρητικότητα 6.000mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 15W.

Επιπλέον το Galaxy F41 τρέχει Android 10-based One UI 2.1, έχει θύρα USB type-C, υποστηρίζει Bluetooth 5.0 και dual-band Wi-Fi. Το smartphone θα κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου, σε τρία χρώματα, Fusion Black, Fusion Blue, και Fusion Green.

Samsung Galaxy F41, Samsung Galaxy F41: Επίσημα με sAMOLED, τριπλή κάμερα 64MP, και Exynos 9611

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Samsung Galaxy F41 θα είναι αρχικά διαθέσιμο μέσω Flipkart και μόνο στην Ινδία. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το smartphone σε περισσότερες αγορές. Ωστόσο, η τιμή της πιο οικονομικής έκδοσης με τα 64GB αποθηκευτικό χώρο θα είναι Rs 16.999 ή περίπου 197 ευρώ, ενώ η μεγαλύτερη έκδοση με τα 128GB χώρο αποθήκευσης τιμολογείται στα Rs 17.999 ή περίπου 209 ευρώ.

Samsung Galaxy F41, Samsung Galaxy F41: Επίσημα με sAMOLED, τριπλή κάμερα 64MP, και Exynos 9611

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alex

τέλειο , ευχαριστούμε για την ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.