Samsung Galaxy Fold: Η AT&T ακύρωσε τις προπαραγγελίες, άγνωστη η ημερομηνία κυκλοφορίας

Samsung Galaxy Fold, Samsung Galaxy Fold: Η AT&T ακύρωσε τις προπαραγγελίες, άγνωστη η ημερομηνία κυκλοφορίας

Η Samsung πριν αρκετές εβδομάδες ξεκίνησε να ερευνά τις πιθανές αιτίες πρόκλησης όλων αυτών των προβλημάτων του Samsung Galaxy Fold. Όταν διαπίστωσε ότι η διαδικασία αυτή θα τραβούσε αρκετά, ανακοίνωσε ότι όσες παραγγελίες έγιναν μέσω της σελίδας της θα ακυρώνονταν αυτόματα στα τέλη Μαΐου, εκτός αν οι πελάτες ζητούσαν κάτι διαφορετικό ή αν η εταιρεία κατάφερνε να διορθώσει τη συσκευή.

Λίγες ημέρες αργότερα, αρκετοί λιανοπωλητές άρχισαν να ακυρώνουν τις προπαραγγελίες των Samsung Galaxy Fold. Η μόνη που κράτησε ενεργές τις προπαραγγελίες η AT&T.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο αμερικάνικος πάροχος δεν μπορεί να κρατά άλλο τους πελάτες του σε αναμονή και αποφάσισε να τις ακυρώσει όλες τις προπαραγγελίες.

Η AT&T ενημέρωσε τους πελάτες της μέσω ενός email λέγοντας ότι εξαιτίας της καθυστέρησης του Samsung Galaxy Fold δεν θα μπορέσουν τελικά να αποστείλουν τις συσκευές.

Επιπλέον, δήλωσε ότι όταν η Samsung ανακοινώσει νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του Galaxy Fold θα μπορέσουν να κάνουν καινούργια παραγγελία, και τους αποζημίωσε για την ταλαιπωρία με ένα κουπόνι 100 δολαρίων.

Για όσους δεν θυμούνται, αρχικά η Samsung θα κυκλοφορούσε το Samsung Galaxy Fold στα τέλη Απριλίου. Ξαφνικά αρκετοί previewers ανέφεραν προβλήματα με τη συσκευή κι από τότε η εταιρεία εργάζεται πάνω στην επίλυση τους.

Προηγούμενες αναφορές θέλουν τη Samsung να έχει βρει κάποιες πρόχειρες λύσεις. Ωστόσο, προς το παρόν η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Αν κρίνουμε από την κίνηση της AT&T μάλλον δεν θα το κάνει σύντομα, κι ας υπάρχουν αναφορές ότι η Samsung θα κυκλοφορήσει το Galaxy Fold τον Ιούλιο. Οι ίδιες αναφορές λένε ότι στα τέλη Ιουνίου η εταιρεία θα δώσει μία συνέντευξη τύπου στην οποία θα ανακοινώσει όλες τις αλλαγές.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.