Samsung Galaxy Fold: Κυκλοφορεί 6 Σεπτεμβρίου στη Νότια Κορέα

Galaxy Fold, Samsung Galaxy Fold: Κυκλοφορεί 6 Σεπτεμβρίου στη Νότια Κορέα

Το Galaxy Fold ετοιμάζεται να επανακυκλοφορήσει στην αγορά μετά την αποτυχημένη του απόπειρα τους προηγούμενους μήνες. Το τηλέφωνο μπήκε σε διαδικασία προ-παραγγελιών στην Κίνα παρόλα αυτά μία πηγή υποστηρίζει ότι ο Νοτιοκορεάτικος κολοσσός θα φέρει το smartphone αρχικά στην αγορά της Νότιας Κορέας την πρώτη ημέρα της IFA 2019 έκθεσης, δηλαδή στις 6 Σεπτεμβρίου.

Η κυκλοφορία του στις υπόλοιπες χώρες δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη ίσως όμως το τηλέφωνο να βρεθεί στα καταστήματα κάποια στιγμή αργότερα μέσα στον Σεπτέμβριο. Αυτή η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Η Samsung αναμένεται να πουλήσει 20.000 – 30.000 αναδιπλούμενα smartphone μέχρι το τέλος του έτους και αυτά μόνο στην αγορά της Νοτίου Κορέας. Να υπενθυμίσουμε ότι εντοπίστηκε και μία πατέντα για ένα smartphone που έχει αναδιπλούμενη οθόνη και πιθανόν είναι ο διάδοχος του Galaxy Fold.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy Fold

Αισιοδοξία στη Samsung για τις πωλήσεις των Galaxy S23 και των foldable Flip και Fold

Μετά από μια κακή χρονιά στην αγορά smartphone, με αποστολές μειωμένες κατά 11,3% σε ετήσια βάση για το 2022, ο TM Roh της Samsung εμφανίζεται ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη φετινή χρονιά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Fold

Galaxy S20 FE 5G και (OG) Galaxy Fold παίρνουν το One UI 4.1

Το One UI 4.1 παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S22 της Samsung και έκτοτε φτάνει σε πολλές παλαιότερες συσκευές της εταιρείας.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Fold

Samsung Galaxy Fold 5G: Αποκτά το Android 12 με ενημέρωση OneUI 4.0

Το firmware για το Galaxy Fold 5G είναι F907BXXU6GULB και φέρει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Ιανουαρίου 2022.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Fold

Samsung: Αναστέλλει την ενημέρωση One UI 4 για τα Z Fold3 και Z Flip 3

Οι κάτοχοι Samsung Galaxy Z Fold3 και Z Flip3 έλαβαν τη σταθερή ενημέρωση One UI 4  και έκτοτε έχουν αναφέρει σημαντικά σφάλματα και προβλήματα με τις συσκευές τους.