Στις 6 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το Galaxy Fold αρχικά στην αγορά της Νοτίου Κορέας και έπειτα σε Κίνα και Αμερική.
Το Galaxy Fold ετοιμάζεται να επανακυκλοφορήσει στην αγορά μετά την αποτυχημένη του απόπειρα τους προηγούμενους μήνες. Το τηλέφωνο μπήκε σε διαδικασία προ-παραγγελιών στην Κίνα παρόλα αυτά μία πηγή υποστηρίζει ότι ο Νοτιοκορεάτικος κολοσσός θα φέρει το smartphone αρχικά στην αγορά της Νότιας Κορέας την πρώτη ημέρα της IFA 2019 έκθεσης, δηλαδή στις 6 Σεπτεμβρίου.
Η κυκλοφορία του στις υπόλοιπες χώρες δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη ίσως όμως το τηλέφωνο να βρεθεί στα καταστήματα κάποια στιγμή αργότερα μέσα στον Σεπτέμβριο. Αυτή η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί.
Η Samsung αναμένεται να πουλήσει 20.000 – 30.000 αναδιπλούμενα smartphone μέχρι το τέλος του έτους και αυτά μόνο στην αγορά της Νοτίου Κορέας. Να υπενθυμίσουμε ότι εντοπίστηκε και μία πατέντα για ένα smartphone που έχει αναδιπλούμενη οθόνη και πιθανόν είναι ο διάδοχος του Galaxy Fold.
Η Samsung επιβεβαίωσε επίσημα ότι ο Exynos 2700 αναπτύσσεται για κορυφαία smartphones. Στόχος 25% λιγότερη κατανάλωση, 2nm SF2P και νέα ψύξη για το Galaxy S27.
Το exploit usbliter8 χτυπά το BootROM σε παλιά iPhone και Apple Watch μέσω USB και η Apple δεν μπορεί να το διορθώσει με update. Δες ποιες συσκευές κινδυνεύουν.
Σχόλια