Smartphones

Samsung Galaxy Fold: Έχει όντως έντονη πτυχή στη μέση της οθόνης; [video]

Ένα σύντομο hands-on βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδύκτυο επιβεβαίωσε τον μεγαλύτερο μας φόβο για το επερχόμενο Samsung Galaxy Fold και την αναδιπλούμενη του οθόνη. Αυτό που είχε συζητηθεί ότι δηλαδή η πτυχή εκεί που “τσακίζει” για να διπλώσει είναι ορατή, επιβεβαιώνεται από το συγκεκειμένο βίντεο.

Το Samsung Galaxy Fold ανακοινώθηκε μαζί με τα νέα Galaxy S10 και Galaxy S10+ και κατά κύριο λόγο η συσκευή κρατήθηκε μακριά από τα μάτια των περιέργων δημοσιογράφων όπως εμείς. Η Samsung δεν επέτρεψε σε κανένα να το κρατήσει στα χέρια του ή να περιεργαστεί σε λειτουργία από κοντά.

Στην εκδήλωση Unpacked που έκανε η εταιρεία στο Σαν Φρανσίσκο, καθώς και στη έκθεση MWC 2019 η συσκευή ήταν έξυπνα τοποθετημένη μέσα σε μια προθήκη που έκρυβε την πτυχή της οθόνης. Βέβαια εδώ να πούμε ότι και η Huawei δεν άφησε κανέναν να πιάσει στα χέρια του το δικό της αναδιπλούμενο smartphone, το Mate X.

Είναι λες και η Samsung δεν ήθελε κανείς να δει ότι υπάρχει μία έντονη πτυχή καταμεσής της οθόνης όταν το Samsung Galaxy Fold είναι “ανοιχτό”. Η εταιρεία κοινοποίησε αρκετά δικά της hands-on βίντεο της συσκευής, στα οποία η πτυχή αυτή δεν είναι εμφανής. Ωστόσο, ο κάτοχος ενός Samsung Galaxy Fold δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται καθαρά μία έντονη γραμμή κατακόρυφα κέντρο της οθόνης.

Πέρα από την πτυχή που στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται καθαρά, στην δεξιά γωνία της οθόνης διακρίνουμε ένα μεγάλο notch, το οποίο δεν το είχαμε παρατηρήσει ποτέ, μέχρι σήμερα.

Δεν ξέρουμε αν η συγκεκριμένη συσκευή παρουσιάζει κάποιο ελάττωμα, ωστόσο επιφυλασσόμαστε και όταν θα έρθει η στιγμή κρατήσουμε στα χέρια μας ένα Samsung Galaxy Fold θα σας πούμε τι είδαμε.

Τέλος, στο βίντεο μπορούμε να πάρουμε μία γεύση για το πώς φαίνεται το Android 9 Pie στο Samsung Galaxy Fold, και να δούμε το πόσο παχύ είναι το τηλέφωνο όταν το διπλώσουμε και στην τελική το αν εξυπηρετεί τις ανάγκες μας ένα αναδιπλούμενο smartphone…

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 23 Ιανουαρίου 2022 11:07

Σχόλια

  • Ότι ποιο κακόγουστο έβγαλαν ποτέ .... αν και θυμιζει συσκευές προηγούμενης δεκαετίας

  • Το notch μια χαρά το είχαμε παρατηρήσει
    Πιστεύω πως στο mate X θα είναι καλύτερο

  • Το mate x το έπιασε και το επεξεργαστηκε ο Χάιμε Ριβέρα από το pocketnow.... Έχουν ανεβάσει το βίντεο στο YouTube....

  • Θα την βγάλει την άκρη η Sammy πάνω στο θέμα. Το να διπλώνει εσωτερικά πιστεύω ότι είναι καλύτερο.
    Για να τα πιάσουμε στα χέρια μας και βλέπουμε.

  • Τα foldable 1ης γενιάς λειτουργούν ως κραχτης της εκάστοτε εταιρίας. Είναι σε πειραματικό στάδιο και θα το αποκτήσουν μόνο όσοι εχουν λεφτά για πέταμα ωστε να κανουν λεζαντα. Πιστεύω σε 3-4 χρόνια θα μπορούνε να δούμε πιο σοβαρά αυτη την τεχνολογία οταν θα αρχίσει να πατάει σωστα και να εξυπηρετει.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.