Samsung Galaxy Fold: Πόσο καλές επιδόσεις έχει με τον Snapdragon 855 και τα 12GB RAM

Samsung Galaxy Fold, Samsung Galaxy Fold: Πόσο καλές επιδόσεις έχει με τον Snapdragon 855 και τα 12GB RAM

Samsung Galaxy Fold, Samsung Galaxy Fold: Πόσο καλές επιδόσεις έχει με τον Snapdragon 855 και τα 12GB RAM

Το Samsung Galaxy Fold, και το Huawei Mate X είναι τα δύο πρώτα foldable smartphones, που κυκλοφόρησαν από μεγάλες κατασκευάστριες κινητών. Αυτές οι δύο συσκευές, όταν είναι κλειστές έχουν ιδιαίτερα μικρό μέγεθος, και όταν γίνονται unfold το μέγεθος τους σχεδόν διπλασιάζεται. Τα foldable smartphones θα γίνουν σίγουρα μόδα, και στο μέλλον θα δούμε περισσότερες τέτοιες συσκευές. Όμως, πόσο καλές επιδόσεις μπορεί να έχει ένα foldable smartphone;

Αν και το Samsung Galaxy Fold δεν θα είναι διαθέσιμο για αγορά πριν από τον Απρίλιο, πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε ένα hands-on βίντεο, το οποίο αποκαλύπτει την ιδιαίτερα εμφανή πτυχή στην οθόνη της συσκευής. Και σήμερα το foldable smartphone της Samsung δέχεται νέο χτύπημα. Η συσκευή πέρασε από τα tests Geekbench, και σύμφωνα με τα αποτελέσματα των δοκιμών, οι επιδόσεις του Samsung Galaxy Fold δεν εντυπωσιάζουν.

Samsung Galaxy Fold, Samsung Galaxy Fold: Πόσο καλές επιδόσεις έχει με τον Snapdragon 855 και τα 12GB RAM

Το Geekbench δοκίμασε την διεθνή έκδοση, SM-900, του Samsung Galaxy Fold, το οποίο είναι εξοπλισμένο με τον Qualcomm Snapdragon 855, και διαθέτει 12GB μνήμης RAM. Ωστόσο, η βαθμολογία που συγκέντρωσε το Samsung Galaxy Fold είναι 3.418 στο Single-Core και 9.703 στο Multi-Core. Τα νούμερα αυτά είναι αισθητά χαμηλότερα από τα σκορ που πέτυχαν άλλες συσκευές που είναι εξοπλισμένες με τον Snapdragon 855.

Προς στιγμήν δεν είναι γνωστό αν το μοντέλο που είχε για δοκιμές το Geekbench ήταν κάποιο πρωτότυπο, ή αν είναι η τελική έκδοση η οποία θα κυκλοφορήσει και στην αγορά. Επίσης, κατά κανόνα οι διεθνείς εκδόσεις των smartphones της Samsung έχουν κάποιον Exynos επεξεργαστή της εταιρείας. Από ότι όλα δείχνουν όμως, δεν θα κυκλοφορήσει έκδοση του Samsung Galaxy Fold με επεξεργαστή Exynos.

Οπότε, θέλουμε να ελπίζουμε ότι το Geekbench είχε στα χέρια του κάποιο πρωτότυπο, και πως τα νούμερα αυτά αποκλίνουν από τα πραγματικά σκορ που επιτυγχάνει το το Samsung Galaxy Fold.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.