Samsung Galaxy Grand Lite, Ετοιμάζεται νέο δίκαρτο “Grand” με οθόνη 5 ιντσών

Σύμφωνα με φήμες, η Samsung θα ανακοινώσει ένα νέο μέλος της οικογένειας Galaxy Grand από το νέο έτος, του οποίου οι προδιαγραφές βρίσκονται κάπου ανάμεσα στα Samsung Galaxy Grand και Samsung Galaxy Grand 2. Ο αριθμός μοντέλου είναι Samsung GT-I9060 και για την ώρα έχει την προσωρινή ονομασία Samsung Galaxy Grand Lite. Λέγεται ότι η συγκεκριμένη συσκευή διαθέτει 5 ιντσών οθόνη WVGA και τετραπύρηνο επεξεργαστή με συχνότητα λειτουργίας 1.2GHz.

Κατά τα άλλα, είναι εξοπλισμένο με 1GB RAM, 8GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης (microSD), 5.0 Megapixels οπίσθια κάμερα, VGA κάμερα για βιντεοκλήσεις στην πρόσοψη και μπαταρία με χωρητικότητα 2100mAh. Θα “τρέχει” Android 4.2 ή Android 4.3.

Το κινητό αναμένεται να είναι δίκαρτο επίσης και θα κυκλοφορήσει σε χρώματα “White”, “Orange”, “Lime Green” και “Midnight Black”. Η εταιρεία αναμένεται να το παρουσιάσει επίσημα στο επερχόμενο Mobile World Congress 2014.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 23 Ιανουαρίου 2022 15:23

Σχόλια

  • Μιας και το παραπάνω προιόν λέγεται Grand Lite, βρε παιδιά έχουμε καμιά πληροφορία για το πότε και σε τι τιμή θα ρθει το Lg G pro LITE στην Ελλάδα?

    • ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, αυτή τη στιγμή δεν εχουμε κάποια πληροφορία για το G Pro Lite.

  • Πρεπει να της εχουν περισσέψει πολλα υλικα εκει στη samsung αλλιως δεν εξηγείται το οτι βγαζει ενα σωρο κινητα. Το grand υποτίθεται οτι ειναι μια οικονομική λύση αντι του note τωρα αυτο τι ακριβως ειναι?

  • Μια οικονομικη λυση του s4...!!!!!!!!!!! Προφανες δεν ειναι? Μπραβο στη samsung που βγαζει 100 παραλαγες απο καθε κατηγορια τηλεφωνου.. ουτε τα κινεζικα δεν εχουν τετοια ποικιλια..!!! Τωρα το μονο που μενει ειναι να ανοιξει και καμια 100αρια εκατομυρια corner shops σε καθε γειτονια του κοσμου να τα πουλαει πιο ανετα, και στη λαικη αμα ειναι απαραιτητο καθε κυριακη σε περιπτωση που δε μπορει κανεις μεσοβδομαδα.. κατοχος πρωην note 1.. νυν note 2 kai s3 της γυναικας, αλλα βλεπω να ειναι τα τελευταια επενδυση προς samsung γιατι αρχιζει και χανει την ουσια..

  • πραγματικά έχω μεγάλη απορία πότε το παραπάνω από 1gb ram θα πάψει να είναι είδος πολυτελείας.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ιωσηφίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.