Samsung Galaxy Grand On και Mega On: Τα πρώτα από τη νέα σειρά

Μπορεί εμείς να περιμένουμε από την Samsung να μειώσει τον αριθμό smartphones, όμως η ίδια συνεχίζει να δημιουργεί νέες σειρές. Οι φήμες την ήθελαν να δημιουργεί την νέα σειρά Galaxy O, η οποία τελικά μπορεί να ονομαστεί On καθώς διέρρευσαν τα δυο πρώτα κινητά, Samsung Galaxy Grand On και Samsung Galaxy Mega On.

Το SamMobile που έχει έγκυρες πληροφορίες σχετικά με την Samsung, έχει τις πρώτες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των δυο μη ανακοινωμένων entry-level smartphones που θα τρέχουν Android 5.1 Lollipop.

Το Samsung Galaxy Mega On (αριθμός μοντέλου SM-G600) θα έχει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 720p, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 410, κάμερα 13 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel, μνήμη RAM 1.5GB, ενσωματωμένη μνήμη 8GB επεκτάσιμη. Ζυγίζει 145 γραμμάρια, οι διαστάσεις του είναι 151.8×77.5×8.2 χλστ. και ενσωματώνει μπαταρία, 3000mAh.

Το Samsung Galaxy Grand On (με αριθμό μοντέλου SM-G550), αναμένεται με οθόνη 5 ιντσών 720p, τετραπύρηνο επεξεργαστή Exynos 34751.3 GHz, κάμερα 8 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel, μνήμη RAM 1GB, ενσωματωμένη μνήμη 8GB που μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD και μπαταρία 2600mAh.

Τα δυο smartphones τα έχουμε δει προηγουμένως να διαρρέουν ως Samsung Galaxy O5 και Samsung Galaxy O7, οπότε δεν είμαστε βέβαιοι για το ποια θα είναι η τελική ονομασία.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.