Smartphones

Samsung Galaxy Grand Prime (2016): Έρχεται με το νέο Grace UX

Το Samsung Galaxy Grand Prime (2016) είναι η δεύτερη συσκευή της Samsung η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα έχει το Grace UX του Samsung Galaxy Note 7. Το ίδιο είχε αναφερθεί και τον προηγούμενο μήνα, για το Samsung Galaxy A8 (2016), το οποίο επιβεβαιώθηκε αργότερα όταν κυκλοφόρησε το user’s manual της συσκευής.

Κάτι παρόμοιο έγινε και με το Samsung Galaxy Grand Prime (2016), αφού το user’s manual που ανέβηκε στο download center της Samsung, δείχνει σε αρκετά σημεία ότι η συσκευή θα τρέχει το Grace UX. Το ότι η συγκεκριμένη συσκευή είναι mid-range, όσο αφορά τα χαρακτηριστικά της, δείχνει ότι ο Νότιο Κορεάτικη εταιρεία σκοπεύει να υιοθετήσει το Grace UX σε όλα τα Android smartphones που θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον.

Το Samsung Galaxy Grand Prime (2016) θα φέρει τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.4 GHz και 1.5 GB RAM. Η οθόνη θα είναι 5 ιντσών 720p, θα έχει 8 megapixel κυρίως κάμερα και μπροστά 5 megapixel για selfies και βίντεο κλήσεις. Όσο αφορά το λογισμικό, θα έρχεται με Android 6.0.1 Marshmallow. Στα θετικά είναι ότι με το Grace UX, θα έχει features όπως το Ultra Power Saving, Multi Windows, Smart Manager, Wide Selfie και πολλά άλλα.

Η Samsung δεν έχει παρουσιάσει ακόμη επίσημα το Galaxy Grand Prime, πράγμα που αναμένεται να γίνει αρκετά σύντομα, εφόσον έχει δημοσιεύσει ήδη online το user’s manual.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 5 Οκτωβρίου 2016 16:10

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λάμπρος Κοσμόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.