Samsung Galaxy Grand, Τον Φεβρουάριο στην Ουκρανία με τιμή 410 ευρώ

Το Samsung Galaxy Grand ανακοινώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο για όλους όσους γλυκοκοιτάνε τα μεγάλα smartphones αλλά δεν θέλουν να ξοδέψουν πολλά χρήματα. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy Grand με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 800×480 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή, μνήμη RAM 1GB 512MB και κάμερα 8 Megapixel.

Σύμφωνα με την Samsung Ουκρανίας το Galaxy Grand το απλό (θα υπάρξει και έκδοση με δύο κάρτες SIM) αναμένεται να κυκλοφορήσει εκεί μέσα στο Φεβρουάριο με τιμή περίπου 410 ευρώ. Θα περιμένουμε όμως τις επίσημες ανακοινώσεις για τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες σχετικά με την διαθεσιμότητα και την τιμή του.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 15 Ιανουαρίου 2013 20:06

Σχόλια

  • Λίγο ακριβό μου φαίνεται με διπύρηνο επεξεργαστή και μνήμη RAM 512MB μόνο η κάμερα φαίνεται αξιόλογη στα 8 Megapixel και η οθόνη φυσικά που είναι 5 ιντσών!

  • Και γιατί να μην αγοράσω ένα κινέζικο με αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, και μάλιστα σε τιμή μικρότερη και από την μισή αυτού? Mε τα συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά θα έπρεπε να το πουλάνε το πολύ 300 ευρώ.

  • Και με 40€ παραπανω παιρνεις το S3..Τραγικη τιμη για αυτο το κινητο..Με κανα 280€ θα πουλαγε

  • Αλλα βεβαια αυτο σας φενετε ακριβο ενω η κινεζια που εχει πανω το σημα της MLS εχει μια χαρα τιμη εεε??προφανως και η τιμη του δεν ειναι καλη αλλα μην εθελοτυφλουμε λογο του οτι ειναι ελληνικη εταιρια η MLS!!

  • ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!μνημή 512mb και αναλυση 800x480 σε 5 ίντσες και τιμή 410 ευρώ???αν θα πουλήσει ένα κομμάτι θα είναι θαύμα!!!!

  • δυστυχώς θα πουλήσει...θα το πάρουν τα γνωστά ζώα που αγοράζουν κινητά με κλειστά τα μάτια (βλ. το κοινό της apple) αντί να αγοράσουν το lumia 920 που είναι μούρλια... έχω και κάτι μετοχές στην Nokia, άντε να ανέβει η αξία της μπας και σπρώξω τίποτα και από κει.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.