Samsung Galaxy M11: Έρχεται και στην Ευρώπη με τιμή 159 ευρώ

Τον περασμένο Μάρτιο η Samsung κυκλοφόρησε το Galaxy M11, μία οικονομική πρόταση αποκλειστικά για την αγορά της Ινδίας. Πλέον, η συσκευή είναι διαθέσιμη και στην Ολλανδία, ενώ αναμένεται σύντομα να κυκλοφορήσει και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης. Η τιμή του Galaxy M11 ανέρχεται στα 159 ευρώ.

Το Galaxy M11 έρχεται με LCD οθόνη 6,4 ιντσών με ανάλυση HD+. Έχει αρκετά μικρά bezel περιμετρικά, όμως μεγάλο chin στο κάτω μέρος. Η οθόνη έχει οπή στα αριστερά, όπου φιλοξενείται η selfie κάμερα των 8MP. Στο πίσω μέρος υπάρχει το τριπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα 13MP, ultrawide 5MP και αισθητήρα βάθους 2MP, ενώ στο κέντρο βρίσκουμε τον φυσικό αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος.

Στο εσωτερικό του Galaxy M11 υπάρχει ο επεξεργαστής Snapdragon 450, συνοδευόμενος από 3GB μνήμης RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία του ανέρχεται στα 5.000mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης έως 15 μέσω USB Type-C, ενώ προσφέρει και θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών. Η κατασκευή της συσκευής είναι από πλαστικό και θα κυκλοφορήσει σε μαύρο και μπλε χρώμα.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.