Samsung Galaxy Nexus, Αναθαθμίζεται στην έκδοση Android 4.2 Jelly Bean

LG Nexus 4 και Samsung Galaxy Nexus είναι τα δύο Android smartphones που τρέχουν σήμερα την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.2 Jelly Bean. Το Galaxy Nexus που κυκλοφόρησε πέρισυ τέτοια εποχή (θα μπορούσαμε να το πούμε Nexus 3) αναβαθμίστηκε στην πιο πρόσφατη έκδοση, όπως μαρτυράνε τα email που λαμβάνουμε εδώ στο Techblog από νωρίς τα ξημερώματα σήμερα από ακόμα περισσότερους χρήστες.

Κάτοχοι του Samsung Galaxy Nexus, αναβαθμίστε και πείτε μας γνώμη! Όλοι οι κάτοχοι smartphones και tablets μπορείτε να επισκέπτεστε τον Πίνακα Αναβαθμίσεων του Techblog που περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις επικείμενες ή μη αναβαθμίσεις της συσκευή σας.

Kudos to Vasilis

Επεξεργάστηκε την 28 Νοεμβρίου 2012 10:14

Σχόλια

  • Tι εννοείς Βλάση? ποιο κινητό έχεις?

    Τούμπανο το 4.2, είναι εν μέρη ένα καινούριο τηλέφωνο! γουστάρω κάθε εξάμηνο να λαμβάνω αναβαθμίσεις και να ανανεώνεται το τη΄μου.

  • βασίλη τ μπορεί να εννοώ;;;το GalaxyNexus έχω και από χθες το βράδυ έχει κυκλοφορήσει η 4.2.1 με πολλά bug fixes και άλλες μικρο βελτιώσεις...

  • Την οποία την πήρες αυτόματα ή την έβαλες εσύ? Στειλε καμια οθονια να δουμε αν έχει καμία διαφορά..

  • Την έβαλα εγώ φυσικά... Άλλωστε γι αυτό πήρα το nexus για να μην περιμένω καμία εταιρία ποτέ θα της καπνίσει να μου δώσει update...όχι το lag στην κάμερα δεν έχει διορθωθεί αν κ νομίζω πως δεν ριμαδι θέμα lag... απλά έτσι λειτουργεί η κάμερα πλέον...

  • καλημερα σας. εχω εδω και λιγες μερες την jb στο galaxy σ3 μου. αλλα εδω και καποιες μερες μου κανει κολπα. βγαζει ενα πορτοκαλι χρωμα καθε φορα που το ανοιγω η ειναι σε αδρανεια.και αναβει και σβηνει συνεχεια με σκοπο να μου τα σπαει.το κινητο δουλευει, αλλα μερικα lag πολυ πολυ μικρα τα κανει. πως μπορω να ξανα κανω εγκατασταση την version παρακαλω, η κατι αλλο μεχρι να ξανα γινει οπως πριν. ευχαριστω πολυ, περιμενω.

  • Εγω δεν την παλεύω να ανοίγω συνέχεια τον butloader και να θελουν ξανα όλα απο την αρχή! είναι σαν ένα φορμάτ του κινητού! Εγω δεν περιμένω την όποια εταιρεία, με το που την βγάλει η google, περιμενω την σειρα μου και την παίρνω..χωρις να κανει κιχ στα εσωτερικά του!

  • Λιγες φορες χρειάζεται να σβησεις τα πάντα. Μονό σε ριζικά uodates. Συνήθως ξεμπερδευεις με σβήσιμο μονό των dalvik και του cache της ρομ τα οποία δεν επηρεαζουμ δεδομένα,ρυθμίσεις κτλ.

  • Tι να σου πω ρε φίλε, εγω με το που ξεκλεδώνω τον bootloader το τηλέφνο μετα ειναι σαν ριζικό update το ριμάδι.

  • μα μια φορά το ξεκλειδώνεις...και μετά το αφήνεις ξεκλείδωτο...σιγά μην έκανα κάθε φορά κλείδωμα-ξεκλείδωμα...αρκετά καλύτερη πάντως η 4.2.1... ακόμα πιο γρήγορο το ήδη γρήγορο jelly bean

  • Η αναβαθμιση σε 4.2 ισχυει για ολους τους κατοχους nexus ή μονο ορισμενες συσκευες;
    Εγω ειμαι σταθερα 4.1.1. Εχει κανεις μια πιο σαφη εικόνα;

  • Ο/Η Βασίλειος λέει:
    φιλε βασιλη δεν υπαρχει κανενας λογος για να ξανα κλειδωσεις το bootloader ειδικα σε nexus συσκευες..βγαζεις ζελατινες ξεκλειδωνεις και μετα ενεργοποιεις το κηνιτο/ταπλετ :)

  • Ilias εχει αναφερθει οτι τα Nexus εδω στην Ελλαδα εχουν 2 ειδων Rom. Η μια ειναι καθαρα της Google και περνεις τις αναβαθμισεις αμεσως και η αλλη ειναι Samsung και περιμενεις ποτε θα σου δωσει η Samsung την αναβαθμιση.
    Για να το τσεκαρεις πηγαινε Χαρτες και μεσα στις πληροφοριες για την εφαρμογη θα δεις αν ειναι η εκδοση σου yakjuxw η yakju.
    Για να εισαι Google Branded πρεπει να εχεις την δευτερη.
    Αν οχι πηγαινε στο παρακατω λινκ.
    https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339925

  • παιδιά για οπιον ειναι ακόμα με την 4.1.1 θα παει εδω https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339925 για να το κανει σε yakju! ειναι σε απλα και ευκολα βηματα αφου χθες εγω ημουν ακομα με την 4.1.1 και τωρα εχω 4.2 και μπορω να πω πωσ εχει πολλα bug fixes! και κατι ακομα @τασο σπανε ευχαριστω πολυ για το site

  • Για κάποιους που αναφέρουν διορθώσεις στην 4.2.1 δεν ειναι αλλο απο το bug με το ημερολόγιο. Μην περιμένετε κάτι αλλο παραπάνω το αρχείο ειναι 1.1 mb και για όσους γνωρίζουν διορθώνει Μόνο την έλλειψη του Δεκεμβρίου στο ημερολόγιο.

  • Εγω τον έχω κλειδωμένο γιατι αν πάθει κάτι σε hardware και στο πας στο service με ξεκλειδωτο το bootloader...σου λένε...

    Νο no....!

    Α, μόλις πήρα αυτόματα 4.2.1....

    Τι γίνεται ρε παιδιά με την google???Μοιράζει ΠΟΝΟ?

    χαχα..δε με νλέπω να ξαναπαίρνω ποτέ κάτι άλλο απο nexus..

    A, στην Γερμανια το πουλάνε το nexus 4 απο playstore? και εαν ναι σε τι τιμές?

  • Οποίος αντιμετωπίζει θέματα ταχύτητας ή προβληματα κανει επαναφορά απο ρυθμίσεις. Η 4.2 είναι αρκετά γρήγορη για το gnexus.

  • Κι άλλο ένα GNexus με 4.2.1 ΟΤΑ εδώ! :D
    Η πρώτη διαφορά που είδα ήταν κατά το κλείδωμα του κινητού με το power button που πλέον κλειδώνει αμέσως και όχι με μια μικρή καθυστέρηση όπως στην 4.2.
    Επίσης, πιστεύω ότι έχει πιο γρήγορη απόκριση στο άγγιγμα, αλλά αυτό μπορεί να είναι ιδέα μου.

  • Μεγάλε το κινητο πετάει με 4.2... nexus και ξερό ψώμι, δεν αξιζεί κανένα άλλο κινητό

  • Εκανα και εγώ την αναβάθμιση σε 4.2.1 ΟΤΑ. Διορθώθηκαν τα bugs, η συσκευή και πετάει και δεν έχει θέματα. Ξαναλεω οποίος αντιμετωπίζει περίεργα κανει επαναφορά τηλεφωνου. Ουτε το BT έχει θεματα.

  • Καλησπερα εχω παρει 2 samsung galaxy nexus και μου παρουσιασαν το ιδιο προβλημα μετα απο ενα μηνα λειτουργιας τους μολις ενεργοποιησα το bluetooth η συσκευει εσβησε και δεν ξανα ανοιξε

  • Δλδ το δεύτερο δεν το πήρες επειδή σου χάλασε το πρώτο αλλα επειδή το χρειαζόσουν?

  • βασικα με το συγκεκριμενο κηνητο κανεις παπαδες και φιαχνεις και φραπε αλλα με ξενερωσε αφανταστα που και τα 2 μου εβγαλαν το ιδιο προβλημα μηπως εφταιγε καποια εφαρμογη ολες τις ειχα κατεβασει απο google market

  • Το οτι δεν ανοιγει που λες τι σημαινει; Αν το συνδεσεις με usb στο pc ανταποκρινεται; Το βλεπει σαν bootloader;

  • ανοιγει βγαζει το λογοτυπο X και μενει εκει οταν συνδεσω το usb το αναγνωριζει αλλα ανοιγει σαν κενη καρτα μνημης δεν υπαρχει τιποτα κανενας φακελος

  • Μπες εδώ και ακολούθησε τα βήματα:
    https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1626895

    Αν έχεις windows vista μπορεί να σε παιδέψει η εγκατάσταση του driver για το bootloader.
    Έχω χρησιμοποιήσει επιτυχώς αυτόν τον τρόπο, οπότε αν έχεις κάποιο πρόβλημα πες μου.
    Καλή επιτυχία!

  • Πριν το κάνεις αυτό προσπάθησε μήπως γίνεται δουλειά με το recovery mode. (με κλειστό τηλέφωνο κράτα volume(+), volume(-) και power botton. Μετά με το +/- βρες το recovery mode)

  • Αν δεν εχεις δοκιμασει να flashareis καποια rom δοκιμασε το (οδηγιες απο xda στο σχολιο μου). Αν το εχεις κανει τοτε καλυτερα να τα πας για service. Απ οσο καταλαβα η εγγυηση σε καλυπτει.

  • τελικα πηγε για service ειχα αγορασει μια εγγυηση για 2 χρονια 50 ευρω μου εδωσαν samsung galaxy nexus μεχρι να επισκευαστει το δικο μου

  • να κανω κ γω τν ερωτηση μ.. μπορειτε να μου πειτε αν στο gnexus σας το google now χρησιμοποιει φωνητικες εντολες ? στ δικο μ αναγνωριζει τν φωνη κ τσ εντολες στ αγγλικα αλλα μου ανοιγει μονο τσ γνωστες καρτελες στα αποτελεσματα. απο ρυθμισεις κτλ δν βρηκα προκοπη.

  • Αν μπορείς διατύπωσε λίγο καλύτερα το πρόβλημα. Όταν λες εντολές εννοείς να του πεις
    π.χ. (call 12345) και να καλέσει τον αριθμό ή γενικά να αναγνωρίσει ότι του πεις και να κάνει το
    αντίστοιχο search στο google;
    Όταν λες γνωστές καρτέλες ποιες εννοείς; Αυτές που έχει ως sample cards;
    Να ξέρεις μόνο ότι αν χρησιμοποιείς ελληνικά στο κινητό σου το google now δε σου απαντά φωνητικά. Για να πάρεις φωνητική απάντηση πρέπει να χρησιμοποιείς αγγλικά.

  • Παιδιά οι χρήστες Galaxy Nexus με yakjuxw πότε προβλέπεται η αναβάθμιση γιατί εγώ ακόμη περιμένω τη Samsung??Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει ...4.1.1 έχω ακόμη!!Ήμαρτον πια!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.