Galaxy Nexus, Το ευρωπαϊκό κόντρα στο αμερικάνικο

Στην Αμερική δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα το Samsung Galaxy Nexus, ενώ εδώ στην Ευρώπη οι πρώτοι τυχεροί και βιαστικοί το δουλεύουν ήδη και περιμένουν το update για flash player μέσα στο Δεκέμβριο. Ευρωπαϊκό και αμερικάνικο μοντέλο θα έχουν διαφορές στο μέγεθος, το βάρος και την ενσωματωμένη μνήμη. Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και τον παρακάτω πίνακα που ετοίμασε το Techblog.


Επάνω είναι το αμερικάνικο μοντέλο LTE που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά από τη Verizon. Κάτω το δικό μας ευρωπαϊκό μοντέλο.

Πηγή

Kudos to Kyriakos

Επεξεργάστηκε την 6 Δεκεμβρίου 2011 13:43

Σχόλια

  • Kώστα το ιδανικό θα ήταν και μια αναφορά στην τιμή τους ώστε να δούμε πόσο κοστολογούνται τα επιπλέον 100mAh και 16gb της αμερικάνικης έκδοσης.

  • enigma, μα η τιμή δεν θα είναι σε ευρώ. Και ξέρεις ότι είναι άλλη η τιμολόγηση των συσκευών στην Ευρώπη και άλλη στην Αμερική. Δεν θα έχουμε ασφαλές συμπέρασμα.

  • @enigma , Αυτή τη στιγμή το 16gb κοστίζει 637.62 ευρώ να το φέρεις απ έξω, χωρίς τα μεταφορικά. Η τιμή του ξεκίνησε απο 599. Για τη μεγαλύτερη μπαταρία, σίγουρα θα βρείς, το θέμα είναι οτι θα χρειαστείς και ειδικό καπάκι για να το ταιριάξεις στο δικό μας το μοντέλο. Το σίγουρο είναι οτι το LTE μοντέλο δε θα έρθει σε μας.

    Όσο για το 32gb, η τιμή του δεν 'εχει ανακοινωθεί ακόμα. Παρόλα αυτά, επειδή το έψαξα αρκετά για την τιμή, το μονο που βρήκα (προς έκπληξη μου) ήταν ενα ελληνικό site, το οποίο το κοστολογούσε στα 700 ευρώ. Μιας και δεν υπήρχε κανένα άλλο site στον κοσμο που να το κοστολογούσε, και για να ικανοποιήσω την περιέργεια μου, τους πήρα τηλέφωνο. Περιτό να αναφέρω οτι δε κατάλαβα τίποτα απο αυτά που μου είπαν, μιας και ο υπάλληλος στο τηλέφωνο δεν ήξερε προφανως ο ίδιος την απάντηση και προσπαθούσε να βρει κάποια. Το αστείο είναι οτι 30 λεπτά αργότερα (ως δια μαγείας) εξαφανίστηκε το μοντέλο των 32gb απ την λίστα των προιόντων.

    Το καλό το μονοπάτι ξέρει κι άλλο παλικάρι όμως :Ρ
    https://img585.imageshack.us/img585/5676/10267080.jpg

    Πάντως, απ' ότι λένε φήμες, θα έρθει και σε μάς το 32άρι.

  • Κώστα ασφαλή συμπεράσματα δεν βγάζεις, αλλά τουλάχιστον παίρνεις μια τάξη μεγέθους του πόσο θα διαφέρουν τιμολογιακά συνυπολογίζοντας τις υπόλοιπες παραμέτρους.

    Χονδρικά πάντως η διαφορά θα ναι κανά 100άρι και...

  • Στον πίνακα με τα χαρακτηριστικά στο μοντέλο της Αμερικής το βάρος το έχεις βάλει σε "χλστ. " Κώστα...Κάνε μια διόρθωση :)

  • κωστα εχεις καμια ιδεα ποτε περιπου θα κυκλοφορησει ελλαδα ???

    ειμαι σε φαση αποκτησης νεου κινητου. εχω το galaxy S και δε θελω να παρω το S II γιατι ουσιαστικα ειναι το ιδιο τηλεφωνο.
    αν αργησει να ερθει το nexus... δεν ξερω που να καταληξω.
    μαλλον για HTC Sensation XE Beats το κοβω.... τι λες ?????

  • το θεμα ειναι αν η μπαταρια του αμερικανικου μοντελου ειναι ιδιου μεγεθους με του ευρωπαικου..παιρνεις μια απο αμερικη και εισαι κομπλε

  • GREGO, Δες το link στο σκούρο γκρι boxάκι κάτω από το άρθρο, "Άλλοι διαβάζουν τώρα". Ή κάνε αναζήτηση δεξιά στη sidebar στο "Search". Τα έχουμε γράψει αυτά :)

    Nik0s, θα σωθείς με 100mAh παραπάνω;!

  • κωστα, φυσικα και τα εχω διαβασει αυτα... απλα ρωτησα αν ξερεις κατι για πιο συγκεκριμενη ημερομηνια.

    ρωταω τη γνωμη σου αν αξιζει να περιμενω να ερθει ή να παρω το HTC ?

    thanks.

  • hmmm, δεν έχω άποψη. Δεν το έχω δοκιμάσει το Sensation XE. Λίγο το δούλεψα την ημέρα που παρουσιάστηκε. Ίσως να διαβάσεις τα σχόλια στα σχετικά του άρθρα, το έχουν αγοράσει παιδιά και νομίζω ότι αναφέρουν πρώτες εντυπώσεις.

  • Αυτό που συμπεραίνω από αυτά που γράφει ο πίνακας στα δίκτυα είναι πως το αμερικάνικο δεν θα πιάνει εκτός ΗΠΑ ενώ το ευρωπαϊκό θα πιάνει παντού κι ας μην έχει LTA.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.