Samsung Galaxy Nexus, Θα λυθούν όλα τα θέματα…

Η ναυαρχίδα της Samsung στα Android smartphones το Samsung Galaxy Nexus κυκλοφορεί ήδη στην Αγγλία και έχουν υπάρξει κάποια προβλήματα όπως συσκευές με developers ROM που αντικαταστάθηκαν (λάβαμε και εδώ στο Techblog email) αλλά και θεματάκι με την ένταση του ήχου που κάποιοι αναφέρουν ότι λειτουργεί όπως νομίζει και αλλάζει από μόνος του σε σίγαση (mute) ή τέρμα ένταση!

Σε δήλωσή της η Google αναφέρει λακωνικά ότι σύντομα θα υπάρξει αναβάθμιση και ουσιαστικά παραδέχεται τα προβλήματα που μάλλον είναι στο software και με ένα μικρό update OTA (Over the Air) θα λυθούν. Δείτε εδώ το hands-on βίντεο του Samsung Galaxy Nexus.

Πηγή

Σχόλια

  • Ναι αν είναι defected η συσκευή, θα λυθούν όλα με χαζο-hack στο software.
    Έλεος με την Sammy.

  • Δεν νομίζω. Για software μου κάνει κι εμένα. Μάλλον στην radio rom γιατί αναφέρουν ότι εμφανίζεται το πρόβλημα στις εναλλαγές σήματος από 2 σε 3g.

  • @Tasos Spanos το κάνει και στον bootloader, σε αυτό το state το radio δεν έχει ενεργή λειτουργία.

  • Τελικά αυτο το κινητο που μας πλασαρει. το παγωτο του έχουνε βρει χίλια κακά δεν παίζει flash κα..... Πήρε μου για πιο λόγο να το αγοράσω.

  • Παιδιά επειδή το έψαξα το συγκεκριμένο θέμα με την ένταση που ανεβοκατεβαίνει, είναι hardware θέμα, αλλα λύνεται μέσω software. Αν θέλετε θα ψάξω το λινκ που το αναφέρει και τεχνικός στο google+. Συν οτι η ίδια η Samsung σε post της στο facebook, αναφέρει οτι το γνωρίζουν το πρόβλημα και οτι θα δώσουν fix το συντομότερο.

    Μέχρι στιγμής η εταιρία πάγωσε τις εισαγωγές στα galaxy για εξωτερικο, για να λύσει το πρόβλημα.

    Επίσης να αναφέρω, το θέμα με την ένταση παρατηρείται μόνο οταν το κινητό είναι σε 2G περιοχή κάλυψης. Γι αυτούς που έχουν σταθερό 3G, δε θα υπάρχει πρόβλημα.

  • @TechviewGR

    Το ICS είναι φοβερό λειτουργικό απο κάθε άποψη και στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι θέμα λειτουργικού αλλά συσκευής.

    Επίσης τα πράγματα στην αγορά είναι απλά. Θες, παιρνεις. Δεν θες, δεν παιρνεις και είναι και όλοι ευτυχισμένοι :P

  • Μέχρι να το πάρουμε να έχουν λυθεί ολα τα θέματα παρακαλώ δεν θέλουμε εκκρεμότητες!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.