Samsung Galaxy Note 10: Δεν υπάρχουν 128GB εκδόσεις και οι τιμές ξεκινούν από τα 949€

Samsung Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10: Δεν υπάρχουν 128GB εκδόσεις και οι τιμές ξεκινούν από τα 949€

Έχουν ήδη κυκλοφορήσει αναφορές σχετικά με την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η Samsung στη σειρά των Galaxy Note 10. Ωστόσο, ο γνωστός leakster Ishan Agarwal επιβεβαίωσε μέσω του Twitter τις τιμές των Samsung Galaxy Note 10 και Galaxy Note 10+.

Παλαιότερη αναφορά ήθελε η τιμή της βασικής έκδοσης των Galaxy Note 10 να ξεκινά από τα 999€. Όμως, ο Agarwal αναφέρει ότι το μοντέλο με τα 256GB αποθηκευτικού χώρου θα τιμολογείται στα 949€. Σύμφωνα με τον ίδιο δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει έκδοση με 128GB χώρο αποθήκευσης, οπότε η τιμή της βασικής έκδοσης βρίσκεται 50€ κάτω σε σχέση με τις αρχικές φήμες.

Περνώντας στο Samsung Galaxy Note 10+ η συσκευή ξεπερνά με άνεση το χιλιάρικο, κάτι που είναι αναμενόμενο. Εδώ η τιμή ανεβαίνει στα 1.099€ για την έκδοση με τα 256GB αποθηκευτικό χώρο και αγγίζει τα 1.199€ για αυτή με τα 512GB χώρο αποθήκευσης.

Όλες οι εκδόσεις των Galaxy Note 10 υποστηρίζουν επέκταση μνήμη μέσω microSD. Οπότε, αν κάποιος αγοράσει την plus έκδοση με τα 512GB προσθέτει άλλα τόσα με μία κάρτα microSD και φτάνει το 1TB αποθηκευτικό χώρο. Βέβαια, περιμένουμε ότι η Samsung θα διαθέσει και μία έκδοση με 1TB χώρο αποθήκευσης, ενδεχομένως με 100-150€ παραπάνω στην τιμή.

Η επίσημη παρουσίαση των Galaxy Note 10 είναι στις 7 Αυγούστου, στο Unpacked event που θα γίνει στην Νέα Υόρκη. Ωστόσο, με βάση το πλήθος των leaks, μάλλον γνωρίζουμε ήδη όλα τα χαρακτηριστικά των συσκευών. Μένει μόνο να περιμένουμε την εταιρεία να επιβεβαιώσει όσα ξέρουμε.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Κ.Αρθρογράφε παρακαλώ διορθώστε :
Στο tweet γράφει ο τύπος πως η έκδοση του note 10 plus στην έκδοση με τα 256GB ανέρχεται στα 1099€ όχι 1049€.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.