Samsung Galaxy Note 10: Διέρρευσε λίστα με όλες τις επίσημες θήκες και τις τιμές τους

Samsung Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10: Διέρρευσε λίστα με όλες τις επίσημες θήκες και τις τιμές τους

Οι φήμες θέλουν τη Samsung να παρουσιάζει επίσημα τα Galaxy Note 10 στις 7 ή 10 Αυγούστου. Ως τώρα έχουμε δει αρκετά leaks τα οποία αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό των Samsung Galaxy Note 10, καθώς και τα χαρακτηριστικά τους.

Ανεξάρτητα από το πότε θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση των Samsung Galaxy Note 10, το μόνο σίγουρο είναι ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει δικές της επίσημες θήκες, όπως κάνει άλλωστε με κάθε άλλο δικό της smartphone.

Στα χέρια της βρετανικής ιστοσελίδας αξεσουάρ κινητών, Mobilefun, έπεσε μία λίστα με τις επίσημες θήκες που θα κυκλοφορήσει η εταιρεία για το Samsung Galaxy Note 10. Επίσης, η σελίδα αναφέρει τις τιμές και τους κωδικούς των αξεσουάρ.

Όπως όλα δείχνουν, η Samsung δεν θα κυκλοφορήσει κάποια νέα ιδιαίτερη θήκη για το νέο της flagship. Οι θήκες που θα είναι διαθέσιμες για το Samsung Galaxy Note 10, και οι τιμές που τους αντιστοιχούν, είναι οι ακόλουθες:

  • Silicone: £24,99 ή περίπου 28€ – Σε κόκκινο, ροζ, μπλε, ασημί, άσπρο και μαύρο
  • Leather: £44,99 ή περίπου 50€ – Σε κόκκινο, καμηλό, μπλε, γκρι, άσπρο και μαύρο
  • Clear View: £49,99 ή περίπου 56€ – Σε μπλε, ασημί, άσπρο και μαύρο
  • LED: £49,99 ή περίπου 56€ – Σε κόκκινο, άσπρο και μαύρο
  • LED View: £59,99 ή περίπου 67€ – Σε μπλε, ασημί, άσπρο και μαύρο

Στην ιστοσελίδα υπάρχουν δύο συσκευές, η απλή έκδοση του Samsung Galaxy Note 10 με κωδικό όνομα Davinci 1 και οι Pro/5G με κωδικό όνομα Davinci 2. Αυτό σημαίνει ότι είτε το Pro θα κυκλοφορήσει μόνο σε 5G είτε θα έχουν ίδιο σχεδιασμό, κάτι που έχουμε δει να συμβαίνει με αρκετές σειρές της Samsung.

Τέλος, το πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι ότι το το MobileFun έχει διαθέσιμες τις θήκες για προπαραγγελία. Βέβαια, δεν υπάρχουν κάποιες εικόνες που δείχνουν τον τελικό σχεδιασμό των θηκών ή των συσκευών.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.