Samsung Galaxy Note 10: Θήκες της Olixar επιβεβαιώνουν το design

Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10: Θήκες της Olixar επιβεβαιώνουν το design

Η ανανεωμένη Note σειρά της Samsung αναμένεται να αποκαλυφθεί στο γνωστό Unpacked Event της εταιρείας στις 7 Αυγούστου. Μέχρι τότε όμως οι διαρροές δεν αναμένεται να έχουν σταματημό. Πριν μερικές ημέρες κυκλοφόρησαν θήκες οι οποίες συμφωνούν με τις official θήκες της Olixar οι οποίες εμφανίστηκαν στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Οι θήκες της Olixar απευθύνονται στα Galaxy Note 10 και Note 10 Pro της Samsung και επιβεβαιώνουν το design της σειράς.

Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10: Θήκες της Olixar επιβεβαιώνουν το design

Αυτό σημαίνει ότι το punch hole θα βρίσκεται στο κέντρο της οθόνης όπως έγινε γνωστό μέσω ενός screen protector τις προηγούμενες ημέρες. Επιπλέον, τα Note 10 και Note 10 Pro θα έχουν τρεις ίδιες κάμερες με την Pro έκδοση να ενσωματώνει και μία τέταρτη, οι οποίες θα τοποθετηθούν στο πίσω μέρος σε κάθετη διάταξη στην πάνω αριστερά γωνία.

Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10: Θήκες της Olixar επιβεβαιώνουν το design

Power και volume κουμπιά θα τοποθετηθούν στην αριστερή μεριά και προς έκπληξη όλων απουσιάζει το Bixby button, το οποίο πρωτοεμφανίστηκε στην S8 σειρά το 2017.

Άγνωστο είναι αν από την σειρά θα λείπει το headphone jack και φυσικά, την φόρτιση θα αναλάβει μία USB-C θύρα. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Olixar οι τιμές για τις θήκες ξεκινάνε από 5 περίπου δολάρια και φτάνουν μέχρι 14 για την Carbon Fiber θήκη.

Ο διάδοχος της Note 9 σειράς αναμένεται να έχει Sound on Display τεχνολογία παρόμοια με αυτήν του Huawei P30 Pro, τριπλή ή τετραπλή κάμερα ( ανάλογα με την έκδοση ) με μεταβαλλομενο διάφραγμα και τεχνολογία γρήγορης φόρτιστης 25W. Η οθόνη θα έχει μέγεθος 6.4 και 6.8 ίντσες για το Note 10 και Note 10 Pro αντίστοιχα με ενσωματωμένο τον fingerprint scanner κάτω από την οθόνη και ανάλυση QHD+.

Το Note 10 θα έχει είτε τον Exynos 9825 είτε τον Snapdragon 855 ανάλογα με την περιοχή, μνήμη RAM που θα φτάνει μέχρι τα 12GB και αποθηκευτικό χώρο που θα ξεκινάει από τα 256GB. Μαζί με το smartphone ίσως αποκαλυφθεί και ο νέος ασύρματος φορτιστής ο οποίος αναμένεται να πιστοποιηθεί από το FCC.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.