Samsung Galaxy Note 10: Ο wireless charger ίσως είναι το ίδιο γρήγορος με τον in the box φορτιστή

Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10: Ο wireless charger ίσως είναι το ίδιο γρήγορος με τον in the box φορτιστή

Όπως γνωρίζουμε από προηγούμενη αναφορά, η Galaxy Note 10 σειρά της Samsung θα ενσωματώνει φορτιστή με τεχνολογία ταχείας φόρτισης 25W. Επιπλέον, δύο ασύρματοι φορτιστές της εταιρείας στάλθηκαν για να πιστοποιηθούν από το FCC, εκ των οποίων ο ένας προορίζεται για φόρτιση των Note 10 ενώ ο άλλος για φόρτιση του ανανεωμένου Galaxy Watch.

Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10: Ο wireless charger ίσως είναι το ίδιο γρήγορος με τον in the box φορτιστή

Το FCC δοκίμασε και πιστοποίησε έναν ασύρματο φορτιστή με έξοδο 15W, σύμφωνα όμως με ένα poster της Samsung στο MWC Shangai ο φορτιστής αυτός είναι ικανός να φτάσει μέχρι 20W έξοδο. Η διαφορά αυτή πολύ πιθανόν να υπάρχει γιατί το FCC άλλαξε το όριο ασύρματης φόρτισης από τα 5W στα 15W την περασμένη άνοιξη. Για να ξανά αυξήσει το όριο θα πρέπει να ξανά κάνει την ίδια διαδικασία, προς το παρόν όμως πιστοποιεί φορτιστές δοκιμάζοντας τους σε 15W.

Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10: Ο wireless charger ίσως είναι το ίδιο γρήγορος με τον in the box φορτιστή

Άρα η Samsung θα μπορούσε να κυκλοφορήσει έναν ασύρματο φορτιστή το ίδιο ταχύτατο με τον in the box φορτιστή. Εκτός όμως από τον 20W ασύρματο φορτιστή, στο poster της Samsung υπάρχει ένδειξη για reverse-charging τεχνολογία η οποία επιτρέπει την φόρτιση των wearable στα 20W με την χρήση του τηλεφώνου.

Ο ασύρματος φορτιστής της Samsung ίσως αποκαλυφθεί μαζί με την Galaxy Note 10 σειρά στις 7 Αυγούστου στο Unpacted event στην Νέα Υόρκη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Samsung Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy S10: Αποκτά το One UI 4 beta που βασίζεται σε Android 12

Η Samsung συγκεντρώνει δοκιμαστές One UI 4 beta για τα Galaxy S10, Galaxy S10 5G, Galaxy S10e και Galaxy S10+ στη Νότια Κορέα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα beta μέσω της εφαρμογής Samsung Members.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Η σειρά Samsung Galaxy Note10 αποκτά One UI 4 beta

Με βάση τον οδικό χάρτη ενημέρωσης λογισμικού της Samsung που διέρρευσε, τα Note 10 και Note 10+ θα λάβουν τη σταθερή τους ενημέρωση OneUI 4 κάποια στιγμή τον Ιανουάριο.

Software Android 11 Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Note 10 series: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 11

Η Samsung ξεκίνησε τη σταδιακή αναβάθμιση σε Android 11 για τα Galaxy Note 10 και Note 10+ στις αγορές της Ευρώπης.

Software featured Galaxy S10 Samsung

Αυτά είναι όλα τα Samsung που θα λάβουν Android 11 αναβάθμιση [Ευρώπη]

Η Samsung έδωσε το χρονοδιάγραμμα του πότε θα λάβουν όλα τα tablet και smartphone της εταιρείας τη νέα αναβάθμιση Android 11 στην Ευρώπη.