Samsung Galaxy Note 10: Νέες πληροφορίες καταρρίπτουν αρκετά από όσα γνωρίζαμε για αυτό

Samsung Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10: Νέες πληροφορίες καταρρίπτουν αρκετά από όσα γνωρίζαμε για αυτό

Οι φήμες για το Samsung Galaxy Note 10 έχουν αρχίσει να φουντώνουν. Αρχικά, έχει γίνει leak ότι θα κυκλοφορήσει πάνω από μία έκδοση στη σειρά και πρόσφατα είδαμε ότι σύμφωνα με αναφορές οι συσκευές αυτές θα παρουσιαστούν στις 10 Αυγούστου. Ακόμη, είδαμε renders των OnLeaks και PriceBaba τα οποία παρουσιάζουν πως θα μοιάζουν οι συσκευές.

Ανεξάρτητα από το πόσα leaks έχουν γίνει, δεν υπάρχει μέχρι τώρα τίποτα χειροπιαστό ή επίσημο όσον αφορά τα χαρακτηριστικά των συσκευών. Ωστόσο, το 91mobiles ήρθε να το αλλάξει αυτό δημοσιεύοντας πολλές λεπτομέρειες για τις συσκευές.

Σύμφωνα με το 91mobiles και τις πηγές του, η στάνταρ έκδοση του Samsung Galaxy Note 10 με αριθμό μοντέλου SM-N975 θα έχει οθόνη 6,4 ιντσών, και η Pro έκδοση με αριθμό μοντέλου SM-N976 θα έχει μία ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη στις 6,8 ίντσες. Τα κωδικά ονόματα των συσκευών είναι Project D2 και Project D2-X αντίστοιχα.

Επιπλέον, ανεξάρτητα από πιο μοντέλο θα διαλέξουμε να αγοράσουμε θα έχουμε 4.170mAh μπαταρία. Προηγούμενες αναφορές ήθελαν το Samsung Galaxy Note 10 Pro να έχει 4.500mAh μπαταρία, κάτι που δικαιολογούσε εν μέρη την απουσία κλασικής θύρας ακουστικών. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν η συσκευή θα ακολουθήσει τις τάσεις θα έχει συμβατική μπαταρία και θύρα USB type-C.

Επίσης, το 91mobiles αναφέρει πως η στάνταρ έκδοση του Samsung Galaxy Note 10 θα έχει αποθηκευτικό χώρο από 128GB, ενώ η Pro έκδοση θα προσφέρει επιλογές μεταξύ 256GB και 1TB.

Προηγούμενα leaks θέλουν το Samsung Galaxy Note 10 να έχει τρεις πίσω κάμερες και τη Pro έκδοση να έχει τέσσερις. Τέλος, και οι δύο εκδόσεις λέγεται ότι θα έχουν μία selfie κάμερα και θα υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση στα 25W.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.