Samsung Galaxy Note 10 Pro: Θα έχει 25W ταχυφόρτιση αντί για 45W, σύμφωνα με leak

Samsung Galaxy Note 10 Pro, Samsung Galaxy Note 10 Pro: Θα έχει 25W ταχυφόρτιση αντί για 45W, σύμφωνα με leak

Αν οι φήμες ισχύουν, απέχουμε δύο μήνες από την ημέρα παρουσίασης των Samsung Galaxy Note 10, αλλά οι αναφορές και τα leaks δεν σταματούν καθόλου. Σήμερα, ένα tweet ήρθε να καταστρέψει τα όνειρα των fun, που περιμένουν ότι το Samsung Galaxy Note 10 Pro θα υποστηρίζει 45W ταχυφόρτιση.

Σύμφωνα με φήμες και leaks, το Samsung Galaxy Note 10 Pro αναμένεται να έχει πιο ενισχυμένα χαρακτηριστικά από τη βασική έκδοση, και ένα αξ αυτών ήταν η δυνατότητα 45W γρήγορης φόρτισης.

Ωστόσο, σύμφωνα με πρόσφατο tweet ενός προγραμματιστή του XDA-Developers το Samsung Galaxy Note 10 Pro θα υποστηρίζει μόνο 25W ταχυφόρτιση, ενώ το Samsung Galaxy A90 θα έχει τη δυνατότητα 45W γρήγορης φόρτισης.

Κατανοούμε απόλυτα την απογοήτευση όλων, διότι κι εμείς το ίδιο νιώθουμε. Η απουσία της κλασικής θύρας ακουστικών και των στερεοφωνικών ηχείων ήταν ήδη αρκετά σημαντικές απώλειες. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να απογοητευόμαστε. Αν οι αναφορές ισχύουν η εταιρεία θα παρουσιάσει τα Samsung Galaxy Note 10 στις 10 Αυγούστου και θα τα κυκλοφορήσει στις 25 του ίδιου μήνα. Οπότε υπομονή, κι ας ελπίσουμε οι παραπάνω πληροφορίες για την ταχυφόρτιση, τη θύρα ακουστικών, και τα ηχεία να μην ισχύουν.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konstantine

Μια απορία που έχω…το A90 δεν κατέληξε να βγει ως A80 ή τελικά θα δουμε & A90?

sakisq_87

Ως A80 αναφερεται.

Konstantine

Στην αρχή αυτό νόμιζα & γω αλλά το α80 έχει ήδη ανακοινωθεί & κυκλοφορήσει σε κάποιες αγορές. Επίσης διαθέτει 25w ταχυφόρτιση & όχι 45 όπως αναφέρεται πιο πάνω.

Apot

Δεν πρόκειται να αναβαθμίσω το Note 9 ούτε με σφαίρες, με αυτά που βλέπω να “βελτιώνουν”

Baioss

Τόσα χρόνια ο Τιτάνας Samsung και δεν έχει γρήγορη φόρτιση της προκοπής. Μέχρι και η Oneplus τους γλενταει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones featured Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 Series: Με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης

Τα νέα Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra είναι εδώ και η Samsung φέρνει ένα νέο φρέσκο αέρα στην εμπειρία χρήσης των ναυαρχίδων της, μιας και η τεχνητή νοημοσύνη, ήρθε στη νέα σειρά της Samsung.

Gear Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch: Το φθηνότερο μοντέλο δεν θα ονομαστεί τελικά FE

Η Samsung εργάζεται σε ένα φθηνότερο wearable που λεγόταν ότι θα βασίζεται στο Watch 4 αλλά θα ονομάζεται Galaxy Watch FE.

Smartphones Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Το Galaxy AI στα Samsung Galaxy S23, Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5

Το Galaxy AI φέρνει νέες τεχνολογικές δυνατότητες στον χρήστη, με καινοτόμες λειτουργίες όπως διαδραστική αναζήτηση με το “Κύκλωσε για αναζήτηση στο Google”.