Samsung Galaxy Note 10: Θα έχει μικρό punch hole και η βασική έκδοση θα ξεκινά από τα 970 ευρώ;

Samsung Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10: Θα έχει μικρό punch hole και η βασική έκδοση θα ξεκινά από τα 970 ευρώ;

Τις τελευταίες ημέρες εμφανίζονται ολοένα και περισσότερα leaks για το Samsung Galaxy Note 10 και όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία κυκλοφορίας του, τόσο αυτά θα πληθαίνουν. Όπως ήταν αναμενόμενο ένα από αυτά τα leaks αναφέρει την τιμή της συσκευής.

Σύμφωνα με τη ρωσική ιστοσελίδα Hi-Tech Mail, το Samsung Galaxy Note 10 θα τιμολογείται περίπου στα $1.100-1.200 ή 970€-1.050€. Ωστόσο, η αναφορά δεν ξεκαθαρίζει ποιού μοντέλου είναι η τιμή, δηλαδή αν πρόκειται για το 5G που είναι το ακριβότερο της σειράς ή πρόκειται για τη βασική έκδοση.

Επίσης, υπάρχουν φήμες ότι πέρα από τη 5G και την κανονική έκδοση θα κυκλοφορήσει και μία πιο οικονομική με όνομα Samsung Galaxy Note 10e. Βασιζόμενοι σε αυτό, θεωρούμε πως η τιμή αφορά τη μεσαία έκδοση, ώστε η Samsung να έχει περιθώριο να κρατήσει κάπως χαμηλή την τιμή του 10e και να ανεβάσει λίγο τον πήχη για το 5G.

Πέραν των παραπάνω, ο γνωστός tipster Ice Universe έκανε ένα tweet στο οποίο ισχυριζόταν πως η Samsung θα κρατήσει τον punch hole σχεδιασμό στο Galaxy Note 10 και πως η οπή θα είναι ιδιαίτερα πιο μικρή και λιγότερο εμφανής.

Ο ίδιος ανέφερε ότι η Samsung δεν θα προσφέρει κλασική θύρα ακουστικών, αντ’ αυτού θα προτιμήσει την οδό της USB type-C ώστε να κάνει χώρο για μεγαλύτερη μπαταρία.

Οι παραπάνω πληροφορίες συμφωνούν με ένα πρόσφατο render βίντεο από τον Onleaks. Οπότε, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι το Samsung Galaxy Note 10 θα έχει μικρό punch hole και δεν θα έχει κλασική θύρα ακουστικών.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

αναμενουμ ενα κυκλοφορησει και στη σειρα note παλι 3 εκδοσεις….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.