Samsung Galaxy Note10 Pro: Νέο 360 render βίντεο δείχνει πώς μπορεί να είναι ο τελικός σχεδιασμός

Εχθές έκανε την εμφάνιση του ένα 360 render βίντεο της βασικής έκδοσης Samsung Galaxy Note 10, το οποίο αποκάλυπτε τον σχεδιασμό της συσκευής. Σήμερα, ο OnLeaks δημοσίευσε ένα νέο 360 render βίντεο το οποίο δείχνει τον σχεδιασμό του Samsung Galaxy Note 10 Pro.

Samsung Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note10 Pro: Νέο 360 render βίντεο δείχνει πώς μπορεί να είναι ο τελικός σχεδιασμός

Οι δύο συσκευές δείχνουν αρκετά παρόμοιες, αν και υπάρχουν κάποιες πολύ βασικές διαφορές. Η βασική έκδοση έχει τρεις κάμερες στο πίσω μέρος, την ίδια στιγμή που η το Samsung Galaxy Note 10 Pro είναι εξοπλισμένο με τετραπλή διάταξη παρόμοιο με αυτή του Galaxy S10 5G, όπου το τέταρτο στοιχείο είναι ο 3D ToF αισθητήρας.

Samsung Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note10 Pro: Νέο 360 render βίντεο δείχνει πώς μπορεί να είναι ο τελικός σχεδιασμός

Και οι δύο εκδόσεις θα έχουν οθόνη με QHD+ ανάλυση, punch-hole με μονή selfie κάμερα, in-display fingerprint scanner. Ωστόσο, η βασική έκδοση θα έχει
6,3 ίντσες οθόνη, ενώ το Samsung Galaxy Note 10 Pro θα έχει 6,75 ίντσες.

Samsung Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note10 Pro: Νέο 360 render βίντεο δείχνει πώς μπορεί να είναι ο τελικός σχεδιασμός

Οι ομοιότητες των δύο συσκευών συνεχίζονται με τα κουμπιά αυξομείωσης έντασης και το κουμπί ενεργοποίησης της συσκευής στην αριστερή μεριά, μία θύρα USB type-C, μονό ηχείο, και φυσικά το S-Pen, στην κάτω πλευρά της συσκευής.

Η Samsung συνήθως παρουσιάζει τα Note στα μέσα Αυγούστου ή Σεπτεμβρίου, οπότε περιμένουμε ότι θα τηρήσει την παράδοση και με τα Samsung Galaxy Note 10 Pro.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Baioss

Άρχισε και η Sammy να αντιγράφει την Oneplus.
Έβαλε τρούπα στην οθόνη όμως :p

Techplanet

Ναι η Samsung θα αντιγράψει την Oneplus. Την αντιγραφή που την είδες για εξηγησέ μου? Και μη μου πεις στη διάταξη της κάμερας…

Άγγελος

Επιτέλους μια πανέμορφη συσκευή ! Αλλά γιατί μονό ηχείο ρε Samsung ?!

Stelans

Μονό ηχείο και έλλειψη 3.5mm είναι 2 σοβαρές ελλείψεις θεωρώ και άσκοπες αν όντως ισχύσουν οι φήμες

kostas

ποιο πιθανο ειναι να βγουμε απο την κριση παρα να εχει μονο ηχειο το note.

Φωτης

Αν οντος ειναι αυτος ο σχεδιασμος του Note 10 pro ειναι ο πιο ομορφος με ΔΙΑΦΟΡΑ για την σειρα κ οχι μονο..!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones featured Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 Series: Με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης

Τα νέα Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra είναι εδώ και η Samsung φέρνει ένα νέο φρέσκο αέρα στην εμπειρία χρήσης των ναυαρχίδων της, μιας και η τεχνητή νοημοσύνη, ήρθε στη νέα σειρά της Samsung.

Gear Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch: Το φθηνότερο μοντέλο δεν θα ονομαστεί τελικά FE

Η Samsung εργάζεται σε ένα φθηνότερο wearable που λεγόταν ότι θα βασίζεται στο Watch 4 αλλά θα ονομάζεται Galaxy Watch FE.

Smartphones Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Το Galaxy AI στα Samsung Galaxy S23, Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5

Το Galaxy AI φέρνει νέες τεχνολογικές δυνατότητες στον χρήστη, με καινοτόμες λειτουργίες όπως διαδραστική αναζήτηση με το “Κύκλωσε για αναζήτηση στο Google”.