Samsung Galaxy Note 10: Θα έχει διπλή selfie κάμερα σε punch hole και κάθετη διάταξη στις πίσω

Samsung Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10: Θα έχει διπλή selfie κάμερα σε punch hole και κάθετη διάταξη στις πίσω

Ο γνωστός Tipster, Ice universe, αποκάλυψε στο Twitter ότι το Samsung Galaxy Note 10 με κωδική ονομασία Da Vinci θα έχει διαφορετική τοποθέτηση καμερών σε σχέση με το Samsung Galaxy Note 9.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το Samsung Galaxy Note 10 θα έχει κατά πάσα πιθανότητα διπλή selfie κάμερα η οποία θα βρίσκεται μέσα στην οθόνη, όπως για παράδειγμα στο Samsung Galaxy S10+ που είναι τοποθετημένη σε punch hole.

Επιπλέον, οι τριπλές κάμερες αντί να είναι οριζόντια τοποθετημένες θα έχουν κάθετη διάταξη. Κατά τα άλλα, οι κάμερες του Samsung Galaxy Note 10 θα είναι ακριβώς οι ίδιες με αυτές των Samsung Galaxy S10 και Galaxy S10+.

Παλαιότερες φήμες θέλουν τη Samsung να παρουσιάζει τον νέο αισθητήρα των 64MP με το Samsung Galaxy Note 10. Ωστόσο, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τον δούμε σε κάποια συσκευή πριν την έλευση του Samsung Galaxy S11.

Ο ISOCELL Bright GW1 είναι ένας αισθητήρας 64 megapixel που χρησιμοποιεί εικονοστοιχεία μεγέθους 0,8 μm και θα παράγει εικόνες μεγέθους 16MP συγχωνεύοντας 4 εικονοστοιχεία σε ένα.

Εκτός από το Samsung Galaxy Note 10, ο Ice universe αποκάλυψε επίσης ότι η κωδική ονομασία του Samsung Galaxy S11 είναι Picasso.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παπαροκας tiamat Enûma elis

ΣΑΠΆΚΙ μου χει βγει το 9 με τον exynos!

παιζω blades και ριχνει αμεσως φωτεινότητα απο το throttling! βεβαια το κανει ύπουλα οπως η sony και συνεχίζει να δειχνει την μπάρα φωτεινότητας σου στο τερμα και ας εχει πέσει η φωτεινότητα στο μισο…

η lg ειναι πιο τίμια σε αυτό το κομμάτι γιατι μαζί με την μειωμένη φωτεινότητα απο το throttling , κατεβαίνει αυτόματα και η μπάρα της και δε σ αφήνει να την ανεβασεις χειροκίνητα.

Μιχάλης

Δεν το προτείνεις δλδ;;

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

Καθε flagship samsung στα 550 το θεωρώ εξαιρετικο deal. εσκασα 800 και με θεωρω ολιγον θυμα γιατι βλεπω δεν αξιζει τοσα χρηματα. Δε το συζηταω καν να χα δωσει τα 1300 που κάνει η εκδοση 512 που πηρα.. .Θα μουν με ψυχοφαρμακα διοτι βλεπω απλα δεν αξίζει με τίποτα τοσα λεφτά με τη μαλακια τον exynos και το αχρηστο one ui να μου ριχνει φωτεινοτητες. Επισης καμια βελτιωση δεν βλεπω στο spen κατι που μπορω και να τεκμηρίωσω αναλυτικά

Chris_BMW

Παπαροκα χτύπησες note? Για πες εντυπώσεις ;

Γιωργος

εγω παλι τετοια θεματα δεν εχω το πως το χρησιμοποιεις μπορει να φταει

Φωτης

Ρε συ περιμενα το note 9 στα παιχνιδια να τα πηγαίνει πολυ καλα.. Τελικα τα iphone xs κ γενικα τα iphone στο θεμα gaming δεν παίζονται!!

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

Φωτη και γω ετσι περιμενα γιατι λανσαριστηκε μαζι με το fortnite σαν το απόλυτο κινητό για gaming με την δεκαοχταπυρινη κάρτα γραφικών…

Φαμφαρες του marketing. Εχω ηδη πολυ κακη εμπειρια gaming με exynos του s6, s7 και βλεπω και το note τραβα μεγάλα ζορια με τα γραφικά

Τακης

ωραιος σχεδιασμος πρωτοτυπος. -.-

παπαροκας

cris έχει πολλα καλα και ειναι πολυ βελτιωμένο σε σχέση με S7 όσον αφορά ταχύτητα με ομαλοτητα (με ιδιες πειραγμένες ρυθμίσεις στα εφέ γραφικών και στα δύο)
,σε ηχο, σε αποκριση fingerprint, αυτονομία και οθονη που ναι οντως κατι το εξωπραγματικο
απογοητευει όμως πολυ ο exynos στα καλα παιχνίδια, απογοητευει το one ui και απογοητευει το s pen στο οποίο βρίσκω συνεχώς glitches και αδυναμιες που ναι κάτι το ανεπίτρεπτο για μια δηθεν επαγγελματική συσκευή….

εν κατακλείδι στα λεφτα που ναι τωρα το θεωρώ φοβερά τίμιο αλλα σε καμια μα καμία περιπτώση δεν δικαιολογεί το χιλιαρικο plus της αρχικής αξιας καθως και το τίτλο του επαγγελματικου τηλεφώνου

κάμερα δεν το χω τεστάρει ακομα οπως θα θελα ωστε να χω σαφη αποψη

Chris_BMW

Το ψιλο σκέφτομαι καθότι το 6s της γυναίκας τα ψιλό παίζει μετά από τόσα χρόνια ξε@&)τος και θα της δώσω το 8 plus ..Δεν θέλω να φύγω από iOS αλλά το max είναι πανάκριβο και δεν προτίθεμαι να δώσω τόσα λεφτά ..
Σκέφτομαι για note .. Την φοβάμαι τη Samsung γιατί είχα πολύ κακή εμπειρία με το s3 αλλά σκέφτομαι. Α δοκιμάσω .. Τι να πω . Ρωτάω μπας και αποφύγω να τα σκάσω ….

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

Α οχι δεν θα το μετανοιωσεις ειναι σε ολα μα ολα καλυτερο απο το s7 που ταν ηδη πολυ κομπλε. Απλα δεν ειναι ουτε για gamers ουτε για επαγγελματιες που ζητανε την τελειοτητα στη λειτουργία του s pen.
Αν κανεις casual χρηση s pen ουτε που θα παρεις χαμπαρι τα glitches που λεω και ειλικρινά δε θα αισθανθείς την κρυαδα της καθολου optimised για το s pen νεας εφαρμογής samsung notes…η οποία και φαίνεται πως σχεδιάστηκε εξαρχής για να σημειώνεις με το δακτυλο (η να πληκτρολογείς σημειώσεις στυλ evernote) και οχι να σημειωνεις με το s pen..

Επαγγελματική συσκευή δε τη λες σε καμία περίπτωση, αλλα σαν κινητο είναι πολύ κομπλε σε smooth κ ταχύτητα που φοβάσαι συ από το επικο s3.

Σταύρος Χρι

Εφόσον θα έχει exynos, παλι τσάμπα λεφτά θα ειναι.
Η Samsung ξεκάθαρα προσπαθεί να κοροϊδεύει κόσμο με τους 2 σκαλιά κάτω επεξεργαστές της κρυμμένους πίσω από συνολικά πολύ καλές συσκευές.

παπαροκας tiamat Enûma elis

ευτυχως υπάρχει το best price skroutz οποτε οσο και να προσπαθήσει να κοροιδεψει, εμεις θα τα παίρνουμε στη σωστή τιμη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.