Samsung Galaxy Note 2: Έσωσε την ζωή ενός αστυνομικού

Πιστεύατε ότι τα phablets κυκλοφόρησαν για αυτούς που θέλουν κάτι μεγαλύτερο και τους επαγγελματίες; Μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε την σκέψη σας, καθώς αυτήν την φορά ένα Galaxy Note 2 κράτησε στην ζωή έναν Ταϊλανδό αστυνομικό που δέχτηκε σφαίρα από ένοπλο εγκληματία.
Η σφαίρα βρήκε στόχο το phablet που είχε ο αστυνομικός στην αριστερή μεριά της μέσης του, ως συνέπεια να επιβραδυνθεί η ταχύτητα της σφαίρας προκαλόντας του μόνο τραυματισμό και όχι κάτι χειρότερο.

Η συσκευή φυσικά αχρηστεύτηκε, όμως έπαιξε τον καθοριστικό της ρόλο στην μοίρα του άτυχου αστυνομικού.

Η ιστορία αυτή έγινε ευρέως γνωστή στην χώρα, και έφτασε στα αυτιά της τοπικής Samsung στην Ταϊλάνδη. Οι αρμόδιοι της αντιπροσωπείας έδειξαν συγκινημένοι από αυτήν την υπόθεση, και αποφάσισαν να προσφέρουν στον αστυνομικό τιμής ένεκεν ένα ολοκαίνουριο Samsung Galaxy S6, με πληρωμένα τα έξοδα του ταξιδιού του ώστε να πάει στην Μπανγκόκ να το πάρει. Οι φίλοι του αστυνομικού αναφέρουν ότι ο φίλος τους σώθηκε από το “Luangpor Samsung” δηλαδή το “Ιερό φυλακτό Samsung.”

Ο αστυνομικός φανερά ευτυχής που και σώθηκε αλλά και που η Samsung του έκανε αυτό το φιλοφρονητικό δώρο, ταξίδεψε στην Μπανγκόκ να αποκτήσει το νέο του τηλέφωνο, και δήλωσε ότι θα συνεχίσει να βάζει το κινητό του στο ίδιο σημείο για γούρι.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 7 Μαρτίου 2015 1:49

Σχόλια

  • η αληθεια ειναι πως με τετοιο μεγεθος θα μπορουσε να το φοραει κιολας!!!

  • Αχα!!! Βρήκα τρόπο να αποκτήσουμε όλοι τσάμπα Galaxy S6!!!
    Αγοράζουμε μεταχειρισμένα Note, τα βάζουμε στο τσεπάκι του πουκάμισου και παρακαλάμε κάποιον να μας πυροβολήσει στο στήθος!!
    Foolproof!!

  • δλδ αν ήταν 3310 θα ειχε κάνει και εξοστρακιση και θα σκότωνε τον εγκληματια?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Κοσμόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.