Smartphones

Samsung Galaxy Note 20: 3D renders δείχνουν τις διαφορές

Απέχουμε περίπου 15 ημέρες από την παρουσίαση των Samsung Galaxy Note 20 τα οποία αναμένεται να είναι τρία στο σύνολο και τώρα διέρρευσαν στο διαδίκτυο ορισμένα 3D renders τα οποία δείχνουν τις διαφορές του απλού Note 20 με τα υπόλοιπα smartphone της σειράς. Στην πλάτη της απλής έκδοσης θα έχουμε τριπλή κάμερα αφού θα απουσιάζει ο 3D ToF αισθητήρας ή το laser autofocus module και ταυτόχρονα επιβεβαιώνεται η απουσία της περισκοπικής κάμερας.

Τα υπόλοιπα μέρη του smartphone θα μοιάζουν με την Ultra και Plus έκδοση. Πιο συγκεκριμένα, το front panel θα έχει punch-hole κεντρικά τοποθετημένο όπως συνέβη και στα S20 και Note 10 ενώ τα κουμπιά για την αυξομείωση της έντασης του ήχου θα φιλοξενούνται στην δεξιά πλευρά του smartphone.

Όσον αφορά την οθόνη αναμένεται να έχει μέγεθος 6.4 ίντσες ενώ το panel θα είναι flat, θα έχει ρυθμό ανανέωσης 60Hz και ανάλυση 2345 x 1084 pixels. Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι εχθές κυκλοφόρησε μία πληροφορία σύμφωνα με την οποία μερικά Note 20 Ultra θα έχουν απενεργοποιημένο το 5G ανάλογα με την περιοχή στην οποία θα κυκλοφορήσουν και προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν αυτό θα ισχύει και για τα υπόλοιπα smartphone.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.