Samsung Galaxy Note 20 Ultra: Το 5G θα είναι απενεργοποιημένο σε ορισμένες εκδόσεις

, Samsung Galaxy Note 20 Ultra: Το 5G θα είναι απενεργοποιημένο σε ορισμένες εκδόσεις

Το 2020 είναι αδιαμφισβήτητα η χρονιά όπου οι εταιρείες κάνουν μαζική μεταφορά στο δίκτυο 5G. Η Samsung έκανε την αρχή πέρυσι με την κυκλοφορία του S10 5G και Note 10 5G ενώ φέτος τα S20 υποστηρίζουν όλα το νέο ταχύτατο δίκτυο. Το ίδιο όπως δείχνουν οι πληροφορίες δεν θα συμβεί και στα Note 20 καθώς ορισμένα Note 20 Ultra μοντέλα θα έχουν απενεργοποιημένο το 5G.

Αυτό σύμφωνα με το SamMobile θα συμβεί στις Note 20 Ultra εκδόσεις οι οποίες θα κυκλοφορήσουν στις χώρες οι οποίες δεν έχουν ακόμη υποδομές για το 5G. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι τα Note 20 θα έχουν το Snapdragon X55M modem. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για ποιον λόγο θα ακολουθήσει αυτήν την τακτική ο Νοτιοκορεάτικος κολοσσός, ωστόσο η απενεργοποίηση του νέου ταχύτατου δικτύου ίσως έχει αντίκτυπο και στην τιμή των επόμενων flagship.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, τα Note 20 θα κυκλοφορήσουν παγκοσμίως με το Exynos 990, για το οποίο έγιναν αρκετά παράπονα από τους χρήστες το προηγούμενο διάστημα. Επιπλέον, την πληροφορία αυτή επιβεβαιώνει και ο Max Weinbach σύμφωνα με τον οποίο δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το Snapdragon 865+.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Τι γίνεται τελικά με αυτό το 5G; Είναι όντως επικίνδυνο; Να ξεκαθαρίσω ότι δεν πιστεύω την θεωρία 5G και κορονοϊός αλλά ακούγονται πολλά όσο αφορά το αν είναι επικίνδυνο η όχι

SUPS 👨‍⚖️

Αν πρόσεχες στο μάθημα της φυσικής στο λύκειο δεν θα ρωταγες τώρα αλλά δν πειράζει. Οι επιστήμες δεν είναι για όλους.

Αλέξανδρος

Για εξήγησε μας κύριε καθηγητά….

KnightRider

Παίζει ρόλο το πόσο δυνατά θα εκπέμπει

Αλέξανδρος

Αυτό υποθετικά δεν έχει ξεκαθαριστεί για το πόσο δυνατά εκπέμπει η όχι. Θυμάμαι και όταν βγήκε το 3G υπήρχε μια παρόμοια ιστορία ότι εκπέμπει δυνατά και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην υγεία αλλά αυτά δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ. Στο θέμα 5G όμως υπάρχει μεγάλη διχόνοια ανάμεσα στον κόσμο….

Michalis

5g=5η γενιά. Η διαφορά με την προηγούμενη γενιά (4g) είναι ότι η συχνότητα μπορεί να μεταφέρει μεγαλητερο όγκο δεδομένων αλλά σε μικρότερη απόσταση. Οπότε χρειάζονται περισσότερες κεραίες. Και αυτό είναι που πανικόβάλει τον κόσμο που δεν ξερει. Σοβαρές έρευνες και όχι βίντεο στο YouTube με θεωρείς συνομωσιας έδειξαν ότι δεν προκαλεί προβλήματα στον ανθρωπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Gear Apple Apple Pencil featured

Apple Pencil: Μεγάλες αναβαθμίσεις στο νέο μοντέλο – Έρχεται με απτική ανάδραση

Η Apple εργάζεται πάνω σε ένα νέο Apple Pencil, το οποίο μάλλον θα έρθει με μερικά συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά.

Gear Apple featured iPad

iPad Pro: Τα επερχόμενα μοντέλα θα έχουν τα καλύτερα πάνελ OLED στην αγορά

Τα επερχόμενα μοντέλα iPad Pro της Apple θα διαθέτουν “μακράν τα καλύτερα πάνελ OLED για tablet στην αγορά”, σύμφωνα με την DSCC.

Business Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S24

Samsung AI-Volution: Escape room στη Μαλαισία για το Galaxy S24 με πρωταγωνιστή το Galaxy AI

Στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας υπάρχει ένα escape room δημιουργία της Samsung στο πλαίσιο της καμπάνιας για τη σειρά Galaxy S24.