Samsung Galaxy Note 20+: Εμφανίστηκε στο Geekbench με Snapdragon 865+

, Samsung Galaxy Note 20+: Εμφανίστηκε στο Geekbench με Snapdragon 865+

Μπορεί να απέχουμε μήνες ακόμα από την παρουσίαση του, όμως τα Samsung Galaxy Note 20 και Note 20+ είναι στο επίκεντρο των διαρροών. Χθες είδαμε τις πρώτες θήκες για τη συσκευή που αποκαλύπτουν περισσότερα για το σχεδιασμό του, ενώ σήμερα είχαμε τα πρώτα δείγματα της δύναμης του.

Το Note 20+, με την κωδική ονομασία SM-N986U, φαίνεται να έρχεται εξοπλισμένο με νεότερο Snapdragon από τον 865, φημολογείται ο 865+, αφού είναι χρονισμένος στα 3.09GHz, σε αντίθεση με τα 2.84GHz του 865. Το μοντέλο που εμφανίστηκε στο Geekbench φοράει 8GB RAM, αν και σίγουρα θα δούμε και επιλογή με 12GB RAM.

Η συσκευή κατάφερε να συγκεντρώσει 985 και 3.220 πόντους στα single και multi-core test αντίστοιχα, αν και πρόκειται για κάποιο πρωτότυπο, οπότε θα υπάρχουν κάποιες διαφορές με στο τελικό προϊόν.

Να θυμίσουμε βέβαια πως στην Ευρώπη οι συσκευές της σειράς Galaxy Note 20 θα έρθουν με επεξεργαστή Exynos, οπότε είναι πολύ πιθανό να δούμε μία αντίστοιχα αναβαθμισμένη έκδοση του Exynos 990 των Galaxy S20.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stelios Gerochristodoulou

Να μην έρθουν καν με exynos.. οι καταναλωτές της ευρωπαϊκής αγοράς έχουν αφυπνιστεί, δεν θέλουν κατώτερο cpu σε ακριβότερο κινητό από αυτό με το snapdragon! Είναι κατώτερο σε επιδόσεις και στην κάμερα, επίσης προβλέπεται να είναι χαμηλές οι τιμές των μεταχειρισμένων αυτών με τον exynos στο μέλλον, με λίγα λόγια Exynos απετυχες

Γιάννης Π.

Ωραία όλα αυτά αλλά, όπως κάθε χρόνο η Ευρώπη παίρνει τον υποδεέστερο Exynos. Throttling, θερμοκρασίες 15-20 βαθμών Κελσίου πάνω στο SoC για τις ίδιες ακριβώς διεργασίες, κακή κάλυψη σήματος λόγω διαφορετικού modem, χειρότερο image processing κλπ. Όλα αυτά, πληρώνοντας το ίδιο πόσο με την Snapdragon version. Οπότε, αν το κυκλοφορήσει με Exynos, θα πάει όσο καλά πήγε και το S20 Ultra. Καλό 2021 τότε.

Stelios Gerochristodoulou

ΈΤΣΙ ΑΚΡΙΒΏΣ ΓΙΆΝΝΗ 👌

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.