Samsung Galaxy Note 20: Ο σχεδιασμός του θα έχει γωνίες και curved άκρες;

, Samsung Galaxy Note 20: Ο σχεδιασμός του θα έχει γωνίες και curved άκρες;

Η Samsung αν όλα κυλήσουν ομαλά θα ανακοινώσει προς τα τέλη του καλοκαιριού τα επόμενα smartphone στην Note σειρά τα οποία ίσως ακούνε στο όνομα Note 20 και Note 20+. Παρόλο που έχουμε μπροστά μας τουλάχιστον 4 μήνες μέχρι την παρουσίαση στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πληροφορίες οι οποίες μας δίνουν μία πρώτη εικόνα για το τι νέο θα φέρει η Samsung με τα Note 20.

Σύμφωνα τώρα με τον tipster, Roland Quandt η Samsung θα φέρει μαζί με το Note 20+ ένα LED View Cover αξεσουάρ το οποίο θα κυκλοφορήσει παράλληλα. Η φωτογραφία δεν αποκαλύπτει κάποια σημαντική πληροφορία για το front panel, στο back panel όμως θα υπάρχει ένα παρόμοιο ορθογώνιο module για την κάμερα όπως συμβαίνει στα Galaxy S20.

Τα Note 20 και Note 20+ θα έχουν πιθανόν τετράγωνο πλαίσιο και γωνίες με πολύ μικρά bezels σε όλες τις άκρες ενώ τα πρώτα renders δείχνουν την απουσία κάποιου punch-hole ή notch. Μιας και αναφερθήκαμε στον σχεδιασμό του front panel, να σημειωθεί ότι το display ίσως έχει curved άκρες. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, τα Note 20 δεν θα έχουν σημαντικές διαφορές μετα Galaxy S20.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Πήγε άπατο το s20 οπότε ξεκινάνε το hype γ τ note…

Challenge143

Ας βάλουν τουλάχιστον για την Ευρώπη snapdragon ήμαρτον με τον exynos.

Andreasepicgamin gr

εμας μας νοιαζει το σύστημα. Πως θα είναι το hardwear

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.