Smartphones

Samsung Galaxy Note 20: Θα έρθει με βελτιωμένο Exynos 990;

Μετά την απογοήτευση των κατόχων της σειράς Galaxy S20 για τις μεγάλες διαφορές που είχε η Snapdragon έκδοση από την Exynos, φαινόταν πολύ περίεργο τα επερχόμενα Galaxy Note 20 να έρθουν με ακριβώς το ίδιο Exynos 990 chipset, τη στιγμή που το αμερικάνικο μοντέλο θα εξοπλιστεί με τον Snapdragon 865+. Όπως φαίνεται, δε θα γίνει έτσι όμως.

Σύμφωνα με τον leakster @TheGalox_ o Exynos 990 της σειράς Galaxy Note 20 δε θα είναι ο ίδιος αλλά μία βελτιωμένη έκδοση του, σα να λέμε Exynos 990+. Όπως δηλώνει ο ίδιος, ο Exynos των Note θα έχει καλύτερο optimization από τον αντίστοιχο Snapdragon 865+ και λειτουργεί ακριβώς στην ίδια ταχύτητα και με τις ίδιες θερμοκρασίες, ένα πρόβλημα που σίγουρα είχαν οι κάτοχοι των Galaxy S20.

Η Samsung επίσης, πάντα σύμφωνα με την πηγή, θα προωθήσει το μοντέλο με Exynos 990 ως το καλύτερο από τα δύο. Μένει βέβαια να δούμε αν όντως υπάρχει διαφορά, κάτι που θα μάθουμε όταν οι δύο εκδόσεις κυκλοφορήσουν και ανέβουν τα πρώτα συγκριτικά βίντεο. Όπως και να έχει, λίγες μέρες μας χωρίζουν από το Unpacked 2020.

Πηγή

Σχόλια

  • Αν και κρατάω μικρό καλάθι, για να δούμε τι θα δούμε. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι οτι εκτός και αν αποδείξουν πως η νέα αυτή έκδοση του Exynos είναι στα ίδια επίπεδα με τον Snapdragon, θα υπάρχει θέμα στις πωλήσεις του κινητού στην Ευρώπη.

  • Μ αλλα λογια η Ευρωπη θα φαει την σκονη παλι.Πιστευετε εσεις δλδ πως ο exynos θα ναι καλυτερος απ τον 865+?Τιποτα ,προσπαθει να δικαιολογησει η samsung τ αδικαιολογητα και τις συμφωνιες της,αν ηταν ετσι ,να βαλει παντου το exynos της,να δουμε μετα,αλλα δεν το κανει,γιατι στην Κινα και στην Αμερικη εχουν μεγαλο ανταγωνισμο.

    • Ισχύει. Εδώ πάντα προτιμούσε να βάζει snap στις συσκευές για Αμερική επειδή ήξερε ότι ήταν καλύτερες. Τώρα ξαφνικά θα μας στείλει στην Ευρώπη καλύτερη συσκευή? Δεν νομίζω

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.