Samsung Galaxy Note 3 Lite, Ξεκίνησε η παραγωγή του

Φήμες θέλουν την Samsung να έχει ξεκινήσει ήδη την παραγωγή του νέου Samsung Galaxy Note 3 Lite (ή light). Οι σχετικές πληροφορίες που προέρχονται από Κορεάτικα μέσα επιβεβαιώνουν επίσης ότι η εταιρεία αναμένεται να προσαρμόσει οθόνη τεχνολογίας PLS-LCD και όχι τεχνολογίας AMOLED, στις ίδιες ωστόσο διαστάσεις (5,68 ιντσών διαγώνιος) για να μειώσει το κόστος κατασκευής, και βεβαίως να προσφέρει το “Lite” φθηνότερα.

Λέγεται, ότι αρχικά το Samsung Galaxy Note 3 Lite προοριζόταν να είναι η “mini” έκδοση του Note 3, αλλά τα σχέδια εγκαταλείφθηκαν.

Η εταιρεία θα κατασκευάσει 500.000 συσκευές τύπου Samsung Galaxy Note 3 Lite τον Ιανουάριο ενώ θα ανεβάσει την παραγωγή στις 1.500.000 μονάδες τον Φεβρουάριο. Η συσκευή λέγεται ότι θα παρουσιαστεί στο Mobile World Congress 2014. Για να δούμε…

Samsung Galaxy Note 3 Lite, Samsung Galaxy Note 3 Lite, Ξεκίνησε η παραγωγή του

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasos

Ναι και όμως μπορούμε να φτάσουμε τις 5+ διαφορετικές εκδόσεις του ίδιου μοντέλου….

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Η επόμενη έκδοση θα λέγεται ZERO!

kostas

Mpeeeeeeeee. Reeeeeeeeeeed

tiamat

απο εμπορικη σκοπια ειναι μια πολυ-πολυ πετυχημενη κινηση αυτη η νεα σειρα της samsung (η “lite”) γιατι απευθυνεται σε τ-ε-ρ-α-σ-τ-ι-ε-ς αγορες οπως της κινας και της ινδιας με πολυ χαμηλους μισθους (κατι παρομοιο με τη σημερινη ελλαδα..) που δεν μπορουν να ανταποκριθουν οικονομικα σε premium συσκευες.

ειδικα στη κινα εχω διαβασει οτι λογω της πολυπλοκοτητας της γραφης σε κινητο η’ pc εφοσον δε μπορουν να χωρεσουν ολοι αυτοι οι εκατομμυρια δυσκολοι χαρακτηρες μεσα σε ενα τυπικο πληκτρολογιο, το note εχει γινει αναρπαστο γιατι αναγνωριζει τα χειρογραφα του καθενος και αρα η επικοινωνια γινεται γρηγοροτερη και απλουστερη για τους φιλους μας τους κινεζους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.