Samsung Galaxy Note 4, “Επιβεβαιώνεται” η οθόνη 5.7 ιντσών QHD

Το Samsung Galaxy Note 4 θα έχει οθόνη 5.7 ιντσών με ανάλυση QHD 2560×1440 pixel σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και συγκεκριμένα για το μοντέλο με κωδική ονομασία Samsung SM-N910A, όπου το γράμμα Α μαρτυράει ότι πρόκειται για αμερικάνικο μοντέλο της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας AT&T.

Πηγή

Σχόλια

  • Εγώ θα λεγα.... μακάρι να μίκραινε (έστω κανα δύο ίντσες και να φτιαχνε και τα bezels)

  • Προφανώς ο nick εννοεί 0,1-0,2 ίντσες.Δηλαδή να πάει στις 5,5".Αλλιώς δεν εξηγείται αυτό που γράφει...

  • τσαμπα χαιρεστε για το οτι δε μαγαλωσαν οι ιντσες γιατι αυτο που μετραει ειναι οτι σιγουρα θα μεγαλωσει το συνολικο μεγεθος λογω αυξημενων bezels οπως ακριβως συνεβη στη περιπτωση s5 -s5 mini !

    ειναι επιβαιβεωμενο το οτι θα ειναι και αυτο αδιαβροχο,μεσα απο ενα aqua mode που εχει διαρρευσει απο τη καμερα του!

  • @tiamat όσο και αν θέλω να πιστεύω πως θα κάνεις λάθος,κάτι μου λέει πως θα έχεις απόλυτο δίκιο...Υπομονή μέχρι τον Σεπτέμβρη.

  • @gino

    Ακριβώς αυτό που λέει συνονόματος Νικόλας (τον ευχαριστώ) εννοώ... να μπορούσε να πάρει 5,5΄΄ οθόνη και δεν νομίζω ότι θα χαλάσει κανέναν το συνολικό ωφέλιμο οπτικό μέρος αν φτιαχτούν και λίγο τα bezels.

    Μία τέτοια (μικρότερη) θα αποχαρακτήριζε κάπως και τη συσκευή από τον πανηγυρικό όρο "παντόφλα" ή αλλιώς "phablet" που κουβαλάει.

    Εκτός κι αν η samsung ΘΕΛΕΙ να έχει, ανεξάρτητα από τον, κατά τ' άλλα, θεμιτό επαγγελματικό προσανατολισμό της κατηγορίας Note, η συγκεκριμένη συσκευή μέγεθος "παντοφλας".....

  • Τα note είναι phablet. Αυτό δεν αλλάζει. Παντόφλες για κάποιους και για αλλους εργαλεια.

  • Κοιτάξτε σαν κάτοχος note 3 θεωρώ ότι έχει μια χαρά διαστάσεις για χρήση με ένα χέρι, για να γίνει η οθόνη 6" και να μην χαλάσει η χρήση με ένα χέρι τότε θα έπρεπε να μηδενιστούν τα γύρω περιθώρια(bezels), πιθανόν αυτό να δημιουργήσει προβλήματα ακόμα και στα απλά χτυπήματα που μπορεί να έχει η συσκευή, αν η οθόνη απλώνεται μέχρι τις άκρες.

    Επειδή το χρησιμοποιώ σαν εργαλείο για την δουλειά μου, δεν θεωρώ ότι υπάρχει λόγος αύξησης της οθόνης ή του μεγέθους, μιας και μετά θα γίνει δύσχρηστο στις λειτουργίες του.

    Όσοι θέλουν μεγαλύτερη οθόνη ας γράψουν έναν καλό λόγο, καθώς με την τωρινή του 3 δεν έχω κανένα πρόβλημα στην απλή καθημερινή αλλά και επαγγελματική χρήση.

  • παντως παρολο που το περιμενα σαν τρελος το note 4 λογω οτι ο κολητος μου εχει το note 3 και μου κανει καζουρα για το lumia το 2015 οπως εχει αναφερθει παντου και στο καλυτερο site της ελλαδος (εδω δηλαδη :P) δεν αξιζει να παει τωρα καποιος να παρει κινητο οταν σε ενα χρονο απο τωρα θα μιλαμε για note 5 με 64bit snap810 octa-core ktlp παρολα αυτα περιμενω να δω με την επεξερφαστη θα βγει αν κανει την εκπληξη σιγουρα το περνω αν δεν υπομονη ενα χρονο παλι καλα που εχω υπομονη :P

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.