Samsung, ετοιμάζει νέο μικρότερο smartwatch με Android Wear;

Ένα νέο smartwatch της Samsung, με αριθμό μοντέλου SM-R382, φαίνεται ότι απεστάλει πρόσφατα στο FCC. Η συσκευή είναι 10mm κοντύτερη από τα Gear Smartwatches, έχει έχει Wi-Fi και Bluetooth συνδεσιμότητα και φημολογείται ότι θα τρέχει με Android Wear.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό η Samsung με νέο update έδωσε τη δυνατότητα στους κατόχους του Samsung Galaxy Gear να αναβαθμίσουν τα smartwatchesαπό Android σε Tizen.

Ενώ αναμένουμε το LG G Watch και το Motorola Moto 360 να κάνουν την εμφάνισή τους στο Google I/O, δεν έλειψαν οι φήμες για ένα τρίτο ρολόι που θα έχει Android Wear. Πιθανόν θα είναι το SM-R382 το τρίτο που θα παρουσιαστεί στην I/O στις 25-26 Ιουνίου.

Το Samsung Galaxy Gear smartwatch κυκλοφόρησε αρχικά με Android και έγινε στην πορεία συσκευή με λογισμικό Tizen μέσω update. Τώρα η Samsung ίσως ψάχνει την ευκαιρία με το νέο της smartwatch, το SM-R382, να εκμεταλλευτεί τον μεγάλο αριθμό developers που υπάρχουν για τις Android συσκευές.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 15 Ιουνίου 2014 15:50

Σχόλια

  • Εντάξει 🙆 λέμε άρχισε και εδώ τα ίδια η Samsung. Την συνηθίσαμε να βγάζει κάθε τρεις και λίγο ναυαρχίδες τώρα θα βγάζει κάθε τρείς και λίγο ρολόγια. Έχουνε μπουχτίσει του κόσμου τα gadgets.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.