Samsung Galaxy Note, Κυκλοφόρησε με 699 ευρώ

Κυκλοφόρησε το Samsung Galaxy Note (TechblogTV), το tabletόφωνο με την οθόνη 5.3 ιντσών Super AMOLED ανάλυσης HD 1280×800 pixels, τον διπύρηνο επεξεργαστή στο 1.4GHz, τη μνήμη RAM 1GB και την κάμερα 8 Megapixels με δυνατότητα λήψης βίντεο Full HD. Ναι αυτό το μεγάλο κινητό που κάποιους σας έχει ξετρελάνει και κάποιους άλλους σας έχει αφήσει παγερά αδιάφορους.

Εγώ πάντως το έχω καταχωρήσει σε δύο κατηγορίες εδώ στο Techblog και στα smartphones και στα tablets. Εσείς; Δείτε και το hands-on video με τις λειτουργίες του S Pen.

Samsung Galaxy Note
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
Επεξεργαστής: 1.4GHz Dual-Core
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 5.3 ίντσες Super AMOLED, 1280×800 pixels, 285ppi
Κάμερα: 8 Megapixel με LED flash, video 1920×1080 HD
Δεύτερη μπροστινή κάμερα 2 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 32GB
Κάρτα μνήμης: micro SD
Wi-Fi n, Wi-Fi direct, GPS, Bluetooth 3.0, USB 2.0 Host
Μπαταρία: 2500 mAh
Διαστάσεις: 146.85×82.95×9.56 χλστ.
Βάρος: 178 γρ.

Επεξεργάστηκε την 27 Νοεμβρίου 2011 14:17

Σχόλια

  • εγω το λεω σκετο smartphone
    μια χαρα ειναι...
    αμα βγαλει αυριο η sammy κανενα με 6'
    τοτε αλλαζει....:P

  • υπερβολη! μικρο για ταμπλετ (το οποιο ουτως η αλλως ειναι αχρηστο ειδικα αν εχεις λαπτοπ) πολυ μεγαλο για smartphone.. και 700 ευρω??

  • Πάντως με τέτοιο μέγεθος (λόγο ευρυχωρίας) θα μπορούσαν εύκολα να γλυτώσουν 1 cm μήκος και 0.5 από τα πλαϊνά.

  • ρε τι προβλημα εχετε με την οθονη του αμαν οποιος δεν του αρεσει μην το παρει εμενα παντος δεν θα με χαλαγε να μην το ειχα ;)

  • Παραείναι μεγάλο. Το είδα στο Πλαίσιο. Νομίζω δύσκολα χρησιμοποιείται σε τσέπη ή με το ένα χέρι κλπ.

  • ίδια τιμή είχε και στο Αμστερνταμ που ήμουν πριν μια βδομάδα. 629 στο Public στην Κύπρο.Καλή τιμή αν σκεφτεί κανείς ότι ακόμα στην Κύπρο πουλούν το sensation με 589!

    πολύ μεγάλο όμως ρε παιδί μου...

  • Το μέγεθος είναι διαφορετικό για τα στάνταρ των περισσότερων. Όμως δεν σημαίνει ότι μπορούμε να το κατακρινουμε. Κάποιους πιστεύω θα τους βολέψει αφάνταστα. Περισσότερο πιστεύω αυτούς που ασχολούνται με πολλά PDF, doc και τέτοια. Οι μικρές συσκευές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τον υπολογιστή όμως αυτό μπορεί τις ώρες που είναι κάποιος στον δρόμο να κάνει αξιόλογα την δουλειά του πάντα με γνώμονα την φορητοτητα.
    Άποψη μου.

  • Εγω παντως το πηρα εχθες Σαββατο και πραγματικα εμεια αφωνος. ..
    Ειναι HD SUPER AMOLED και θα ελεγα καλυτερη προβολη απο την S Amoled Plus, Galaxy s ii που ειχα.Θελει δυο χερια αλλα τα λογια ειναι περιτα! !Ειναι κολαση

  • Πολύ ωραίο άνετα θα το αγόραζα, δεν το έχω δει απο κοντά αλλά απο αυτά που έχω δει άνετα το παίρνεις μαζί σου. Για τα χαρακτηριστικά δεν νομίζω να μην αρέσουν σε κάποιον, είναι τούμπανο χεχε. Το μόνο που θέλω να δω είναι πόσο θα κρατάει η μπαταρία μια μέρα ? η παραπάνω?

  • εδώ και 7 μέρες την έχω καταβρεί.

    Άνετο στην περιήγηση, άνετο στα παιχνίδια.
    Ναι είναι μεγάλο, είναι πανάλαφρο για το μέγεθος που έχει.
    Η οθόνη είναι απίστευτη, το πενάκι θα το χρησιμοποιήσουν λίγοι αν και "ακούει" καλά.

    Για την μπαταρία δεν μπορώ ακόμη να εκφέρω γνώμη μιας και το ξεζουμίζω όλη μέρα σε WiFi και Games αλλά η πρώτη εντύπωση είναι θετική(δεδομένου της μεγάλης ανάλυσης και του υψηλά χρονισμένου επεξεργαστή).

    Σήμερα ή αύριο θα το root-άρω να "παίξω" λίγο με τη συχνότητα του Exynos.

    Tο αγόρασα 565€ αφήστε τα 700άρια για άλλους, όποιος γυρίζει μυρίζει ;)

  • Αν δεν είχα αγοράσει το sg2 θα το αγόραζα άνετα...τεράστιο αλλά εργαλείο παιδιά κι αν το χρησιμοποιείς καθημερινά όπως εγώ αξίζει το μέγεθος γιατί είναι πιο ξεκούραστο στα μάτια....

  • Το είδα live το απόγευμα.. Είχα αγαπήσει τα specs του & θεωρούσα ότι θα μπορούσε να είναι το επόμενο κινητό μου.Τελικά είναι σαν ένα SGII που το έχει πατήσει τρένο. Δεν μπορείς να το σηκώσεις στο αυτί σου για να μιλήσεις χωρίς να προκαλέσεις γέλιο στους γύρω σου.Καταπληκτική οθόνη- αρκετά λεπτό, αλλά δεν είναι κινητό τηλέφωνο.Σίγουρα είναι το πιό εύκολο σε μετακίνηση tablet της αγοράς. Το ομορφότερο smartphone αυτή τη στιγμή μετά το iphone είναι το RAZR τις MOTOROLA. Αν δεν τραβούσε τόσο χάλια βίντεο , θα έφευγα απο την apple που με ξενέρωσε με το 4s. Περιμένω να δω & το Galaxy Nexus τι ψάρια πιάνει..

  • Να δεις ένα γέλιο που ρίχνω εγώ όταν βλέπω άτομα να προσπαθούν να παίξουν angry birds και να σερφάρουν στις 3"-3.5"

    :D :D :D

  • Lobo μπορείς απλά να χρησιμοποιήσεις ένα hands-free... υποτίθεται οτι ένα τέτοιο "κινητό" το παίρνεις για την ευκολία της μεγάλης οθόνης για ανάγνωση και εφαρμογές.

  • Silender όπως ανέφερα κ παραπάνω οι 5,3 είναι πολλές (mini tablet είναι).. Το ιδανικό γιά εμένα είναι οι 4 ίντσες οθόνη για κινητό & γι ' αυτό είπα ότι ξενέρωσα με την apple & το 4s.. Το αν χωράει στην τσέπη του παντελονιού σου δεν είναι κριτήριο. Σε λίγο καιρό που ακούγεται ότι θα "βγάλουν" αναδιπλούμενες οθόνες θα έχουμε 10ιντσα κινητά γιά ξεκούραστο σερφάρισμα????

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.