Smartphones

Samsung Galaxy Note 7: Πόσο αντέχει το Gorilla glass 5; [drop test video]

Στην περίπτωση που σπάσει η οθόνη του Samsung Galaxy Note 7, μια αντικατάσταση του 5.7 ιντσών Quad HD Dual edge Super AMOLED panel θα κοστίζει περίπου 270 δολάρια, γι αυτό η Corning φέρνει το Gorilla Glass 5, για να προστατέψει την οθόνη από πιθανή πτώση.

Πόση προστασία προσφέρει όμως το Gorilla Glass 5, που έκανε το ντεμπούτο του στο Samsung Galaxy Note 7; Η Corning υπόσχεται προστασία από πτώσεις στο ύψος των ώμων και ισχυρίζεται πως θα σωθεί στο 80% των περιπτώσεων.

Το Samsung Galaxy Note 7 ξεκίνησε να δέχεται ήδη τα πρώτα του βασανιστήρια, όπως βλέπουμε στο πρώτο video στο drop test το Note 7 κατάφερε να επιβιώσει από πτώση που το Samsung Galaxy Note 5 θα είχε σπάσει.

Δείτε το video:

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 17 Αυγούστου 2016 12:15

Σχόλια

  • Μια χαρά αντοχή έχει και στην τελική κινητό είναι δεν είναι κομμάτι από συμπαγές ατσάλι από αυτά τα βίντεο ελάχιστα είναι ρεαλιστικά και είναι προσομοίωση της πραγματικότητας εκτός εάν είσαι κανένας τζορας και το πετάς κάθε τόσο στον τοίχο.

  • Άμα απογοητεύτηκες πάρε CAT που αντέχει και σε πυρηνικές εκρήξεις
    Τα smartphones δεν είναι για τέτοια πράγματα και κακώς τα δοκιμάζουν σε τέτοια βασανιστήρια.

    Αναρωτιέμαι με τη καρδιά μπορούσε να το χτυπήσει ή να το πετάξει κάτω?

  • Το duos που το βρηκε! Εδω γιατι έρχονται μονο τα φτηνομουφα samsung δικαρτα???

  • Αν μπείτε στο κανάλι jerryrigeverything θα δείτε ότι αν και έχει τεράστια αντοχή στο drop test η οθόνη δεν είναι τόσο ανθεκτική στις γρατσουνιες..

  • Τραγικό ! https://www.youtube.com/watch?v=571pu66vEBc και αν σκεφτούμε ότι δεν μπορεί κάποιος να βάλει προστατευτικό γυαλί στην κυρτή οθόνη τότε με 1 μήνα χρήσεις κάποιος θα βλέπει μόνο γρατζουνιές στην οθόνη ! Έχουν να κλάψουν 800ρικα όχι λίγοι !

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.