Smartphones

Samsung Galaxy Note 7: Διαθέσιμο Ευρώπη από 28 Οκτωβρίου

Το Samsung Galaxy Note 7 είχε προγραμματιστεί να έρθει επίσημα Ευρώπη στις 2 Σεπτεμβρίου, ωστόσο αυτή ήταν η μέρα που η Samsung ανακοίνωσε ότι σταματά τις πωλήσεις σε όλο τον κόσμο και προχωρά στην ανάκληση όσων κομματιών είχαν πουληθεί.

Ουσιαστικά το Samsung Galaxy Note 7 δεν είχε την ευκαιρία να βρεθεί στα ευρωπαϊκά ράφια, μόνο όσοι είχαν κάνει προ-παραγγελία το πήραν σα χέρια τους, ενώ σε άλλες αγορές όπως αυτή των ΗΠΑ, είχε κυκλοφορήσει από 15 Αυγούστου.

Ο τεχνολογικός γίγαντας ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις του Samsung Galaxy Note 7 θα ξεκινήσουν Ευρώπη σε έναν μήνα από σήμερα, δηλαδή στις 28 Οκτωβρίου. Αυτό βέβαια προϋποθέτει να έχει ολοκληρωθεί το πρόγραμμα ανάκλησης και οι κάτοχοι του Note 7 να έχουν πάρει στα χέρια τους τα νέα ασφαλή κομμάτια.

Σύμφωνα με τη Samsung, το 57% των κατόχων Samsung Galaxy Note 7 στην Ευρώπη έκανε την ανταλλαγή μέσα στην πρώτη εβδομάδα, από αυτούς το 90% επέλεξε ένα νέο Note 7 και το 3% πήγε σε άλλο Samsung smartphone. Αυτό σημαίνει ότι μόνο το 7% ζήτησε επιστροφή χρημάτων.

Πηγή

Σχόλια

  • Δεν μπορώ να καταλάβω πως το κινητό δεν είχε προλάβει ακόμη καλά καλά να κυκλοφορήσει και το είχαν ήδη στα χέρια τους 2.500.000 άνθρωποι.. Το 7% που έφυγε και λογικά θα πάει αλλού υπολογίζεται στις 175.000 συσκευές δλδ κάπου 70 μύρια ευρώ χασούρα. Δεν είναι και λίγα. Για τη Σαμ βέβαια ίσως είναι λίγα. Άντε με το καλό να έρθει και μη χειρότερα να ευχηθώ. Να τελειώσει εδώ πια το φλέγον ζήτημα.

  • Μάυρα μάτια κάναμε να το δούμε!ελπίζω να έρθει με μειωμένη τιμή ή κάτι τέτοιο για να το πάρουμε!!!

  • Τουλάχιστον θα έρθει μπας και αλλάξουμε οι έχοντες Note 4.
    Η τιμή του θα πέσει αργά ή γρήγορα..

  • Εγώ πιστεύω πρέπει να ξανακάνει η Samsung press event να το ανακοινώσει γιατί ο κόσμος έχει ήδη ξεχάσει τα χαρακτηριστικά του τόσο γρήγορα που τρέχει η τεχνολογία.
    Κριμα για ένα τόσο ωραίο τηλέφωνο

  • Στο Mall πάντως στο κατάστημα του Πλαίσιο έχει ήδη τις θήκες του! Είναι το πρώτο κινητό που θα κυκλοφορήσει 3 μήνες μετά τις θήκες του!!! Χαχαχα!!!

    Και όχι δε το περιμένω να το αγοράσω, θα παραμείνω στο note 3 μέχρι τελικής πτώσεως του κινητού!

  • Και μαυρα ματια θα κανουμε να το δουμε αφου δεν θα ρθη οπως διχνουν τα πραγματα............. αχ ρε σαμσυνγγγγγγγγγγγγγγγγ

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.