Smartphones

Samsung Galaxy Note 7: Διπλάσια παραγωγή από το Note 5

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα το Samsung Galaxy Note 7 πριν από λίγες ημέρες και οι προβλέψεις είναι ότι θα είναι ένα από τα Notes με τις καλύτερες πωλήσεις, όπως δείχνουν τα δείγματα των προ-παραγγελιών. Ήδη λόγω της ζήτησης αναμένεται να σημειωθούν καθυστερήσεις στην κυκλοφορία του.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που έρχονται από την Κορέα, η Samsung θα κατασκευάζει 3 εκατομμύρια Samsung Galaxy Note 7 τον μήνα κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου του 2016.

Ο αριθμός αυτός θα φτάσει τόσο ψηλά, διότι η Samsung αναμένει οι πωλήσεις του Samsung Galaxy Note 7 να είναι διπλάσιες από τις αντίστοιχες του περσινού Samsung Galaxy Note 5. Σε αυτό παίζει ρόλο το γεγονός ότι το Galaxy Note 5 δεν έγινε διαθέσιμο αμέσως μετά την κυκλοφορία του στην Ευρώπη, μια τεράστια αγορά την οποία η Samsung αποφάσισε να αφήσει εκτός. Το Galaxy Note 7 όμως θα έρθει στην Ευρώπη τον Σεπτέμβριο, επομένως η παραγωγή θα πρέπει εκ των πραγμάτων να είναι μεγαλύτερη.

Όταν ανακοινώθηκε πέρσι το Samsung Galaxy Note 5, η Samsung παρήγαγε περί τα 1.6 εκατ. κομμάτια κατά μέσο όρο τον μήνα γα να αντεπεξέλθει στη ζήτηση.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.