Galaxy Note 7: Στο 90% η ανάκλησή τους

Όσο και να προσπαθεί η Samsung να βάλει ένα τέλος στην ιστορία που ονομάζεται Samsung Galaxy Note 7, η συσκευή συνεχίζει να απασχολεί. Η ανάκληση του εκρηκτικού smartphone αποδείχθηκε πως δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση και η Samsung δεν ξεμπέρδεψε έτσι απλά.

Η Samsung προσπάθησε μέσω διάφορων κινήτρων, deals, προειδοποιήσεων και περιορισμών (πχ. περιόρισε την φόρτιση στο 60% στην Ευρώπη) να πείσει τους χρήστες να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της ανάκλησης, όμως δεν έχει φτάσει στο 100% και αμφιβάλουμε αν θα τα καταφέρει. Όπως είναι αναμενόμενο θα υπάρξει ένας αριθμός που θα θελήσει να κρατήσει το Samsung Galaxy Note 7 έστω και ως συλλεκτικό κομμάτι.

Η Samsung έχει ανακοινώσει ήδη ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα φέρει update στις ΗΠΑ, μέσω του οποίου στην ουσία θα αχρηστεύσει το κινητό. Αυτή είναι μια προσπάθεια να ασκήσει πίεση ακόμη και στους τελευταίους που έχουν απομείνει και δεν έχουν πειστεί να το επιστέψουν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ίδιας της Samsung, μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να πάρει πίσω 2.7 εκατ. κομμάτια από από τα 3.06 στο σύνολο. Η ανάκληση έχει φτάσει στο 90% στις μεγάλες αγορές όπως Β. Αμερική και Ευρώπη. Ωστόσο, στην πατρίδα της τη Ν. Κορέα, το ποσοστό είναι περίπου στο 80%.

Όπως είπαμε, είναι αμφίβολο αν θα καταφέρει η Samsung να ανακτήσει όλα τα κομμάτια του Samsung Galaxy Note 7, όμως το πιο πιθανό είναι ότι το ακυρωμένο smartphone θα αποκτήσει συλλεκτική αξία μελλοντικά.

galaxy note 7 recall rate, Galaxy Note 7: Στο 90% η ανάκλησή τους

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
@papaki

Για μένα το Note 7 δεν ήταν σαβούρα αλλά ένα ξεχωριστό πανέμορφο επαγγελματικό κινητό. Αν το είχα στα χέρια μου θα έδειχνα στο κανάλι που θα είχα στο youtube ότι δεν έφταιγε το smartphone αλλά ο ίδιος ο χρήστης που δεν ελέγχει τη θερμοκρασία του κινητού για να δει τη μπορεί να φταίει. Υπάρχουν πολλοί λόγοι αλλά με τα λάθη εκείνου που το χειρίζεται και όχι η Samsung. Γιατί όποιος νομίζει ότι ξέρει να υποτιμάει στα αλήθεια κάτι σημαίνει ότι δεν ξέρει τι βλέπει μπροστά του.

KnightRider

Είπαμε ναι γινανε όλα αυτά οκ τελος ,δεν χρειαζεται να ασχοληθούμε κι άλλο

giannis

Για τις σαχλαμάρες τα ακουστικά της apple χαμός και κράξιμο στα σχόλια.
Για την μεγαλύτερη τεχνολογική πατάτα, τουλάχιστον, της 20ετίας διαβάζουμε σχόλια “Ακόμα ασχολούμαστε?” “εντάξει, έγινε, τέλος” και κάτι τέτοια. Να ξερετε πως ο ειδικός τύπος θα ασχολείται πολύ καιρό ακόμη.
Υ.Γ. Σημειωτέον ακόμη δεν μάθαμε γιατί γινόταν πυροτέχνημα το Note7, οπότε ετοιματείτε για νέο γύρο άρθρων και σχολίων κάποια στιγμή (αν η Sammy μας αποκαλύψει την αλήθεια).

mitsos

εγω το note 7 μου δεν το δινω με την καμια του εχω αλλαξει ρομ και ειναι οτι καλυτερο επισης οταν το φορτιζω δεν ζεστενεται ΚΑΘΟΛΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.