Samsung Galaxy Note 7: Έρχεται αντί του Note 6;

Σύμφωνα με νέες φήμες που έρχονται από την Κορέα, το 6ο Galaxy Note στη σειρά, το οποίο αναμένουμε να ανακοινωθεί μέσα στο καλοκαίρι και αποκαλούμε Samsung Galaxy Note 6, ίσως να έχει διαφορετική ονομασία. Αντί για Note 6 λέγεται ότι θα ονομαστεί Note 7.

O λόγος της αλλαγής αυτής (σύμφωνα πάντα με τις μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες) είναι το γεγονός ότι η Samsung θέλει να ευθυγραμμίσει την ονομασία της σειράς Note και S. Έτσι λοιπόν, παραμερίζει το Samsung Galaxy Note 6 για να πάει απευθείας στο Samsung Galaxy Note 7 το οποίο θα ταιριάζει με τα ήδη υπάρχοντα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι Samsung δεν θέλει να δοθεί η λάθος εντύπωση στους καταναλωτές ότι το Note είναι πιο κάτω από τα S λόγω του ότι είναι ένα νούμερο πίσω.

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, οι αναφορές μιλούν για κυρτές άκρες στην μπροστά και πίσω πλευρά του επερχόμενου phablet. Από προηγούμενες διαρροές έχει ακουστεί ότι φορά επεξεργαστή Snapdragon 823, μνήμη RAM 6GB και ότι θα είναι αδιάβροχο.

Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται πριν από τις 20 Αυγούστου που ήρθε το Samsung Galaxy Note 5 πέρσι, έτσι η Samsung θα έχει την ευκαιρία να βρίσκεται στην αγορά για μεγαλύτερο διάστημα μέχρι την έλευση των iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

Για όλα τα παραπάνω, κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις μέχρι να γίνει η επίσημη ανακοίνωση.

samsung galaxy note 7, Samsung Galaxy Note 7: Έρχεται αντί του Note 6;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alxgiann

Καταπληκτική κίνηση μάρκετινκ από την Samsung! Όλοι όσοι έλεγαν ότι δεν ενδιαφέρονται για το Note 6 και θα περιμένουν το επόμενο, δεν θα έχουν πλέον καμία δικαιολογία να μην αγοράσουν!!

alex

Πιστευω παιζει ρολο και οτι το iphone, θα λεγεται iphone7, οποτε μιας και η samsung στηριζεται πολυ στο note για να διευρυνει και αλλο το χασμα μεταξυ αυτης και apple, θα του δωσει αυτο το ονομα, για να μην θεωρησουν οι χρηστες οτι ειναι και καλα ξεπερασμενο ή οτι θα εχει καποιες ελλειψεις οπως η σειρα S6.

One

Πολλά 7αρια φέτος… σαν τις 7 θανάσιμες πεθερές.

george

Κ ελεγα δεν παιζει το note 6 θα το χτυπησω. παλι με το galaxy s3 θα μεινω.

Νt. Ζa

Υπάρχει Κ πιο μεγαλειώδης κίνηση, “να μην το φέρει κι αυτό καθόλου Ευρώπη. Να του βγάλει επίσης εκτός από sd Κ αποσπώμενη Κ ράδιο Κ φωτογραφική μηχανή“. Ελπίζω την καλύτερη σειρά κινητού που υπάρχει, να τη σεβαστεί πρώτα απ όλα η ίδια η Samsung γιατί με τα περσινά οι καταναλωτές δε θέλουν Κ πολύ.

Νίκος

Και γιατί δεν το λέει Note 8 ώστε να “βγαίνει” ότι είναι καλύτερο από S7 και iphone 7 !!!!!
Που και στη πραγματικότητα θα είναι…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.