Smartphones

Samsung Galaxy Note 7: Με υποδοχή USB Type-C;

Ένα βίντεο προερχόμενο από το Βιετνάμ που ανέβηκε στο YouTube φαίνεται να απεικονίζει ένα καλώδιο σύνδεσης USB Type-C για το Galaxy Note 7. Οι φήμες για την ύπαρξη εισόδου Type-C στο πολυαναμενόμενο phablet της Samsung είχαν αρχίσει να φουντώνουν όταν κυκλοφόρησαν πληροφορίες από το Ινδικό site Zauba σχετικά με μια νέα έκδοση του Gear VR headset.

Πολλοί έσπευσαν να υποθέσουν πως ένας λόγος διάθεσης μιας δεύτερης έκδοσης θα ήταν η υποστήριξη USB Type-C (για το Note 7), εφόσον το τωρινό Gear VR μοντέλο συνδέεται με micro-USB.

Στο βίντεο θα παρατηρήσετε τρία καλώδια. Το μαύρο είναι καλώδιο USB Type-C για το Microsoft Lumia 950, ενώ τα δύο άσπρα είναι της Samsung και κατασκευάστηκαν στο Βιετνάμ. Ένα εκ των δύο είναι Type-C και στο πλαστικό περιτύλιγμα του αναγράφεται ο κωδικός N930, ο οποίος παραπέμπει στο Samsun Galaxy Note 7. Είναι πολύ πιθανό η Samsung να εγκαταλείψει το micro-USB, ειδικά στην σειρά Note τα smartphones της οποίας θέλει να εξοπλίζει με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Αν όντως το Samsung Galaxy Note 7 ενσωματώνει υποδοχή USB Type-C, όσοι το αγοράσουν θα επωφεληθούν από την ταχύτερη φόρτιση και μεταφορά δεδομένων, ενώ δεν θα χρειάζεται να ελέγξουν αν έχουν τοποθετήσει σωστά το καλώδιο στην συσκευή, αφού το Type-C είναι ενιαίο χωρίς “πάνω μεριά και κάτω μεριά”, όπως τα Connectors της Apple.

Δείτε το video:

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Νικολακόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.