Smartphones

Samsung Galaxy Note 7 vs S7 edge vs S7: Live εικόνες και benchmarks

Βρισκόμαστε μόλις λίγες μέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 7, η οποία θα γίνει στις 2 Αυγούστου και σήμερα διέρρευσαν νέες φωτογραφίες. Το Note 7 ποζάρει δίπλα στα μικρότερα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge.

Οι παρακάτω εικόνες δείχνουν αποτελέσματα benchmarks και βλέπουμε ότι το Samsung Galaxy Note 7 (στην δεξιά πλευρά) να ξεπερνά S7 και S7 edge, κάτι που δείχνει πως μπορεί πράγματι να δούμε μέσα τους ενισχυμένους επεξεργαστές Exynos 8893 και Snapdragon 821.

Το σκορ στο AnTuTu είναι περίπου ίδιο σε όλα, όμως το συγκεκριμένο benchmark μετρά πολλά περισσότερα από την ταχύτητα επεξεργασίας, όπως για παράδειγμα ταχύτητες ανάγνωσης/εγγραφής μνήμης.

Το Samsung Galaxy Note 7 αναμένεται με μνήμη RAM 4GB, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, κάμερα 12 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel και μπαταρία 3500mAh με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης. Επιπλέον, θα έχει προ-εγκατεστημένο Android Marshmallow με Grace UX και πιστοποίηση IP68 για να αντέχει σε 1.5 μέτρο νερό για 30 λεπτά.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 28 Ιουλίου 2016 12:57

Σχόλια

  • Δηλαδή καλείς πιο γρήγορα με αυτή τη συσκευή τη Σούλα στην Κυψέλη?

  • Πρεπει να εχει και η Σουλα το ιδιο για να δουλεψει σωστα. Οποτε πρεπει να ψωνισεις 2 συσκευες, μια για σενα και μια για τη Σουλα.

  • Σωστός tarif16 δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποιο είναι αν έβαζαν και όλες τις υπόλοιπες σειρές a, c, j πάλι δεν θα μπορούσες να τα ξεχωρισεις

  • Έλεος όλα είναι ολόιδια μεταξύ τους... Πιο βαρετά πεθαίνεις ρε Samsung....

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.